h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Spor
  • Birimler arasındaki masa tenisi turnuvası yoğun mücadeleyle devam ediyor

Birimler arasındaki masa tenisi turnuvası yoğun mücadeleyle devam ediyor

Çayırova Belediyesi'nin birimler arası masa tenisi turnuvasında çeyrek ve yarı final mücadeleleri sürerken büyük bir heyecan yaşanıyor. Belediye personelinin katılım gösterdiği turnuvada, dostluk ve performanslar alkışlanıyor. Bugün çeyrek final maçları oynanacak ve galip gelenler final grubunda şampiyonluk için mücadele edecek.

Çayırova Belediyesi Birimler Arası Masa Tenisi Turnuvası Heyecanı Sürüyor

Çayırova Belediyesi, kurum içindeki spor bilincini artırmak ve birlik, beraberlik ruhunu pekiştirmek amacıyla düzenlediği birimler arası masa tenisi turnuvası kapsamında çeyrek ve yarı final mücadelelerine devam ediyor.

8 Ocak Pazartesi günü başlayan ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin açılışını yaptığı turnuvada ikinci tur maçları tamamlandı. Belediye personeli arasında yoğun ilgiyle takip edilen turnuvada hem dostluk hem de mücadele bir arada yaşanıyor. Belediye Kültür Salonu’nda gerçekleşen müsabakalarda ikinci turda başarılı olan oyuncular, bugün çeyrek final aşamasında mücadele edecek. Çeyrek final galibi olan ekipler ise aynı gün içinde final grubuna kalabilmek adına birbirleriyle karşılaşacak. Final grubunda yer alacak 5 oyuncu ise cuma günü gerçekleştirilecek karşılaşmalarda şampiyonluk için mücadele edecek.

Çayırova Belediyesi Birimler Arası Masa Tenisi Turnuvası, heyecan dolu maçlarla devam ediyor.

Sarıoğlan Spor Salonu’nda İncelemelerde Bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Kabakcı Gündemde

Sıradaki haber:

Sarıoğlan Spor Salonu’nda İncelemelerde Bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Kabakcı Gündemde