h Dolar 34,4676 % 0.32
h Euro 37,2859 % 0.32
h Sterlin 44,9401 % 0.71
h Altın (Gr) 2.997,87 %1,49
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • İçmesuyu hattından Beklenmedik Misafir: 1 Metrelik Kunduz Çıktı!

İçmesuyu hattından Beklenmedik Misafir: 1 Metrelik Kunduz Çıktı!

Salihli’de bir doğal kaynak suyu hattında bakım ve onarım çalışması yapılırken, hattan 1 metrelik bir kunduz çıkarıldı. MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Caferbey Mahallesi'nde gerçekleştirilen çalışmada, temizlik ve tamirat işlemleriyle tıkanıklıklar giderildi ve içme suyu deposuna sağlıklı su akışı sağlandı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesinin Caferbey Mahallesi’nde bulunan doğal kaynak suyu hattının bakım ve onarımını gerçekleştirdi. Yapılan çalışma sırasında, 1 metrelik bir ağaç kökü olarak bilinen kunduz su borusundan çıkarıldı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde sağlıklı altyapılar oluşturma çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, Salihli ilçesine bağlı Caferbey Mahallesi’nde bulunan doğal kaynak suyu hattının bakım, onarım ve temizliği yapıldı. İçme Suyu Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmada, su borusundan kunduz olarak bilinen 1 metrelik ağaç kökü çıkarıldı. Ekipler, detaylı bir temizlik ve onarım gerçekleştirerek borudaki tıkanıklıkları giderdi. Yapılan iyileştirme ve temizlik çalışmaları sonucunda mahallede bulunan içme suyu deposuna sağlıklı su akışı sağlandı.

Köy yolu trafiğe kapandı, Sason’da düşen kaya parçaları nedeniyle.

Sıradaki haber:

Köy yolu trafiğe kapandı, Sason’da düşen kaya parçaları nedeniyle.