h Dolar 34,1200 % 0.29
h Euro 38,0651 % 0.29
h Sterlin 45,3517 % 0.09
h Altın (Gr) 2.869,71 %1,44
h BIST100 9.919,34 %-0,56
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Öğrenciler, Sıfır Atık Eğitim Merkezi’nde animasyon filmi izleyip, pratikleri deneyimledi.

Öğrenciler, Sıfır Atık Eğitim Merkezi’nde animasyon filmi izleyip, pratikleri deneyimledi.

Gölbaşı Belediyesi Sıfır Atık Eğitim Merkezi'ni ziyaret eden TOKİ Şehit Hakan Can Anaokulu öğrencileri, sıfır atık konusunda bilgilendirildi. Öğrencilere geri dönüşüm ve sıfır atık temalı eğitimler ve animasyon filmi izletildi. Ayrıca atık malzemelerin geri dönüşüm alanları da gösterildi. Başkan Ramazan Şimşek, merkezin yoğun ilgi gördüğünü belirterek, bilinçli bireyler yetiştirmenin önemini vurguladı.

Gölbaşı Belediyesi Sıfır Atık Eğitim Merkezi’ni ziyaret eden TOKi Şehit Hakan Can Anaokulu öğrencileri, sıfır atık konusu hakkında bilgilendirildi. Gölbaşı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün düzenlediği etkinlikte, öğrencilere geri dönüşüm ve sıfır atık konularında uygulamalı eğitimler verildi. Merkezde bulunan toplanma salonunda sıfır atık temasıyla hazırlanan animasyon filmi izlenirken, öğrenciler belediye çalışanlarından yapılan nesneleri inceledi. Ayrıca, atıkların toplandığı ve kompost makinesinde geri dönüştürüldüğü bölgeleri gezdiler.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, atık getirme merkezinin bir eğitim yuvası haline geldiğini belirterek, her gün birçok öğrencinin merkezi ziyaret ettiğini söyledi. Okullardan gelen talepler doğrultusunda öğrencilerin merkezde ağırladığını ve onlara bilinçli bir şekilde geri dönüşüm ve ekolojik konuları öğretmeye çalıştıklarını ifade etti. Şimşek, çocukların bu eğitimlerle gelecekte hayatlarına etki edeceklerine dikkat çekerek, çocuklar için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini belirtti.

Minik öğrencilerin muhteşem geri dönüşüm defilesi büyüledi

Sıradaki haber:

Minik öğrencilerin muhteşem geri dönüşüm defilesi büyüledi