h Dolar 34,4676 % 0.32
h Euro 37,2859 % 0.32
h Sterlin 44,9401 % 0.71
h Altın (Gr) 2.997,87 %1,49
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Lojistik Taşımacılığının Önemli Yolu, Konforlu Ulaşım İmkanıyla Hizmetinizde

Lojistik Taşımacılığının Önemli Yolu, Konforlu Ulaşım İmkanıyla Hizmetinizde

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze, Dilovası ve Çayırova ilçelerinde trafik sıkışıklığını çözmek amacıyla yol güvenliğini artıracak üstyapı çalışmalarını tamamladı. Farabi, Çiftlik Caddesi, 1968. Sokak ve Veysel Karani caddelerine asfalt serimi yapılarak yeni ulaşım seçenekleri sunuldu. Özellikle uluslararası yolcu ve lojistik taşımacılık açısından önemli olan Kocaeli'de, vatandaşlara güvenli ve rahat ulaşım imkanları sunmak amacıyla projeler hayata geçiriliyor.

Kocaeli’de Trafik Sorununa Çözüm: Yollar Yenileniyor

Kocaeli, uluslararası yolcu ve lojistik taşımacılığı için önemli bir güzergah olmasının yanı sıra trafik sıkışıklığıyla da mücadele ediyor. Bu soruna yönelik olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze, Dilovası ve Çayırova ilçelerinde ulaşımın daha konforlu ve modern şekilde sağlanması için bir dizi üstyapı projesine imza atmış durumda.

Dilovası Farabi, Gebze Çiftlik Caddesi, 1968. Sokak ve Çayırova Veysel Karani caddeleri, Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından tamamlanan üstyapı çalışmalarının ardından vatandaşların hizmetine sunuldu. Dilovası Cumhuriyet Mahallesi’ndeki 959 metre uzunluğundaki Farabi Caddesi’ne 959 ton asfalt serimi yapılmıştır. Gebze Tavşanlı ve Pelitli Mahalleleri arasını birbirine bağlayan 2.650 metre uzunluğundaki Çiftlik Caddesi’nde ise 8.705 ton, İnönü Mahallesi’ndeki 1968. Sokak’ta ise 4.800 ton asfalt serilmiştir. Ayrıca 1 kilometre uzunluğundaki Çayırova Veysel Karani Kavşağı’na 4.320 ton asfalt serimi yapılmıştır.

Kocaeli’de uluslararası yolcu ve lojistik taşımacılığına hizmet veren bu önemli güzergahlarda yapılan çalışmalar, trafik sıkışıklığına çözüm getirerek hem yaya hem de araç sahiplerine güvenli ve konforlu bir ulaşım imkanı sunmayı hedefliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu projeleri, vatandaşların talepleri doğrultusunda adım adım hayata geçirilerek hizmete sunulmaktadır.

Kemer, yaz sezonuna hazırlanmak için yeşil alan çalışmalarını hızlandırıyor

Sıradaki haber:

Kemer, yaz sezonuna hazırlanmak için yeşil alan çalışmalarını hızlandırıyor