h Dolar 34,0862 % 0.2
h Euro 38,1366 % 0.2
h Sterlin 45,4834 % 0.36
h Altın (Gr) 2.846,05 %0,61
h BIST100 9.975,61 %2,06
a

Safranbolu’da turizm hedefleri 2024 için masaya yatırıldı

Safranbolu'da turizm sektöründeki eksiklikler ve çözüm önerileri üzerine SAFTİD tarafından düzenlenen toplantıya, belediye başkanı, esnaf odası başkanı, şoförler ve otomobilciler odası başkanı ve turizm işletmecileri katıldı. Toplantıda, ulaşım, gıda satışları, özdeşleşen ürünler, turizmde kalite gibi konular üzerine görüş alışverişi yapıldı. Amacı, UNESCO tarafından korunan Safranbolu'da nitelikli turizmin geliştirilmesi ve eksikliklerin giderilmesidir. Toplantı hatıra fotoğrafı çekimiyle sona ermiştir.

Safranbolu’da Turizm Eksiklikleri ve Çözümleri Tartışıldı

Safranbolu Turizm İşletmecileri Derneği (SAFTİD), Safranbolu Belediyesi, Safranbolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Safranbolu Şoförler ve Otomobilciler Odası ve turizm işletmecilerinin katılımıyla, turizm alanında yaşanan eksiklikler ve çözüm önerilerinin ele alındığı bir toplantı düzenledi.

Toplantıya, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muammer Dumaner, Safranbolu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Deniz ile birlikte turizm işletmecileri katıldı. Safranbolu Turizm İşletmecileri Derneği, paydaşlarıyla yaptığı görüşmelerde, turizme olumsuz etki yapan eksiklikleri değerlendirmek ve fikirlerini içeren videolar izlemek amacıyla toplanmıştır. Ulaşım, gıda satışları, Safranbolu ile özdeşleşmiş ürünlerin tanıtımı, turizmde kalite gibi birçok konuda fikir alışverişi yapılmıştır. Safranbolu, UNESCO tarafından korunan tek şehir olma özelliği taşımaktadır ve nitelikli turizmin geliştirilmesi ve eksikliklerin giderilmesi amacıyla düzenlenen bu toplantı sayesinde umut verici adımlar atılmıştır. Toplantı hatıra fotoğrafı çekimiyle sona ermiştir.

Osmanlı Sultanı 1. Abdülhamid’in soyağacı tablosu restore ediliyor

Sıradaki haber:

Osmanlı Sultanı 1. Abdülhamid’in soyağacı tablosu restore ediliyor