h Dolar 34,4676 % 0.32
h Euro 37,2859 % 0.32
h Sterlin 44,9401 % 0.71
h Altın (Gr) 2.997,87 %1,49
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Canik ilçesindeki yeni bulvar yolu inşaatı hızla devam ediyor

Canik ilçesindeki yeni bulvar yolu inşaatı hızla devam ediyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Canik ilçesinde yapılan yeni bulvar yolunun yapımı hızla devam ediyor. Ulus Caddesi'nden başlayıp Mahmudiye Caddesi'ne kadar devam edecek olan yol, Karşıyaka, Uludağ ve Gaziosmanpaşa Mahallelerini ortadan geçecek. Yolun zemin iyileştirme çalışmaları tamamlandıktan sonra temel altyapı çalışmaları tamamlanacak ve ardından asfalt kaplaması yapılacak. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yeni bulvar yolunun şehir trafiğine katkı sağlayacağını belirterek, vatandaşlara daha hızlı ve güvenli bir ulaşım imkanı sunacaklarını söyledi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Canik ilçesinde bulunan Soğuksu, Karşıyaka, Uludağ ve Gaziosmanpaşa Mahallelerinin ortasından geçen yeni bir bulvar yolunun inşaatında hızla ilerliyor.

100. Yıl Bulvarı’na bağlanan Ulus Caddesi’nin devamı niteliğinde olan bu yeni bulvar yolunun uzunluğu 780 metre olup, genişliği ise 30 metredir. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam etmektedir. Yolun zemin iyileştirme çalışmaları tamamlanmış olup, temel altyapı çalışmaları da bitirilmiştir. İlgili kurumlar, su, elektrik, doğalgaz ve internet altyapı çalışmalarını tamamladıktan sonra Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından sıcak asfalt kaplaması yapılacaktır.

Çalışmalar devam ediyor

Yeni bulvar yolundaki çalışmalar hakkında bilgi veren Melih Çetinkaya, Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı Canik İlçe Şefi, “Yeni bulvar yolunda öncelikle zemin iyileştirme çalışmamızı tamamladık. Güzel bir işçilik ortaya çıkardık. İlerleyen aylarda, ilgili kurumlar tarafından su, elektrik, doğalgaz ve internet altyapı çalışmaları yapılacak. Sonrasında sıcak asfalt çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

Daha güvenli ulaşım

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yeni bulvar yolunun şehir trafiğine olumlu katkı sağlayacağını belirtti. Demir, “Yaptığımız yol çalışmalarıyla şehrimizin ulaşım altyapısını güçlendirdik. Canik ilçemizdeki yeni bulvar yolunda ekiplerimiz hızla çalışmaktadır. Bu yol, vatandaşlarımıza daha hızlı ve güvenli bir ulaşım seçeneği sunacak. Yeni bulvar yoluyla birlikte, şehrimizin genelindeki trafik yükünü hafifleteceğiz” diye konuştu.

Menteşe Belediyesi, ekiplerini harekete geçirdi

Sıradaki haber:

Menteşe Belediyesi, ekiplerini harekete geçirdi