h Dolar 34,0906 % 0.18
h Euro 38,0846 % 0.18
h Sterlin 45,3041 % -0.08
h Altın (Gr) 2.834,14 %0,19
h BIST100 9.975,61 %2,06
a

C Takımı filminden yeni fragman yayınlandı

Vahdet Erdoğan'ın yapımcılığını üstlendiği ve Bora Onur'un yönettiği C Takımı adlı komedi filmi için fragman yayınlandı. Liseden beri arkadaş olan Haylaz 11-C sınıfının maceralarını anlatan film, 16 Şubat'ta izleyicilerle buluşacak. Toygan Avanoğlu, Murat Akkoyunlu, Sera Tokdemir gibi birçok oyuncunun yer aldığı C Takımı'nın fragmanı, internet üzerinde 20 milyon izlenme sayısına ulaştı. Altan Erkekli, Alper Saldıran, Faruk Sofuoğlu ve Çağatay Akman da filmin konuk oyuncuları arasında yer alıyor.

Komedi filmi C Takımı’nın fragmanı yayınlandı

Vahdet Erdoğan’ın yapımcılığını üstlendiği ve Bora Onur’un yönettiği yeni komedi filmi C Takımı’nın fragmanı dijital platformlarda yayınlandı. Haylaz bir 11-C sınıfının C Takımı adını alan ve liseden beri arkadaş olan bu grup, başlarına gelen komik olayları konu alan bir dostluk hikayesini anlatıyor. Film 16 Şubat’ta sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

Komedi filmi C Takımı, kadrosuyla da dikkat çekiyor

Teaser videosu internette 20 milyon kez izlenen komedi filmi, başrollerinde Toygan Avanoğlu, Murat Akkoyunlu, Sera Tokdemir, Barış Başar, Hakan Bulut, Ömer Kurt ve Turgay Tanülkü gibi oyuncuları barındırıyor. Abdül Süsler, Billur Yılmaz, Emir Sefa Yıldırım, Dilara Üçüncüoğlu, Mustafa Şahin, Yonca Başak Kurum, Yasemin Sümer ve Öykü Uslu da filmin oyuncu kadrosunda yer alırken, Altan Erkekli, Alper Saldıran, Faruk Sofuoğlu, Dost Elver, Aşkım Kapışmak, Cansu Canan Özgen ve aynı zamanda filmin müziklerini yapan Çağatay Akman da konuk oyuncu olarak karşımıza çıkıyor.

Muğla’da “Biz Bir Takımız Projesi” Yürürlüğe Girdi

Sıradaki haber:

Muğla’da “Biz Bir Takımız Projesi” Yürürlüğe Girdi