h Dolar 34,1253 % 0.29
h Euro 38,1522 % 0.29
h Sterlin 45,4895 % 0.37
h Altın (Gr) 2.876,11 %1,67
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Spor
  • Ertuğrul Sağlam, takımının hafta sonu galip gelerek ligde taze bir başlangıç yapmayı hedeflediğini belirtti

Ertuğrul Sağlam, takımının hafta sonu galip gelerek ligde taze bir başlangıç yapmayı hedeflediğini belirtti

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Eyüpsor maçı öncesinde kazanarak yeni bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. Sağlam, taraftarların maça odaklanmasını ve takıma destek olmasını istedi. Transferler konusunda ise Oğuz Ceylan'ın sakatlık yaşadığını, Atilla Turan'ın cezalı olduğunu ve Ramil Sheydayev'in takıma katılmasını beklediklerini belirtti. Sağlam, transfer sürecini tamamlamak ve alternatif çözümler bulmak istediklerini ifade etti.

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, “Cumartesi günü taraftarımızın bize verdiği güçle, destekle güzel bir maç oynayacağımıza inanıyorum. Hafta sonu kazanıp lige yine yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Vakit.com.tr adına özgün başlık: Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’dan Orijinal Açıklama: “Hafta Sonu Kazanıp Lige Yeni Bir Başlangıç Yapmak İstiyoruz”

Trendyol 1. Lig’in 19. haftasında Eyüpsor ile evinde karşılaşacak olan Kocaelispor, maçın hazırlıklarını Körfez Brunga Tesisleri’nde gerçekleştirdi. Antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklama yapan Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, maç ve transferler hakkında bilgi verdi.

“Hafta sonu kazanıp lige yine yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz” diyen Sağlam, şunları söyledi: “Hafta sonu yaşanan kötü durumdan kurtulmak ve kendimizi geliştirmek için bu maça odaklanmamız gerekiyor. Taraftarlarımızdan da hafta sonundaki olayları geride bırakıp tamamen takıma destek vermelerini istiyorum. Bu hafta önemli bir mücadele vereceğiz, ancak ne kazanırsak kazanalım şampiyon olmak ya da kötü bir durumda her şeyi kaybetmek gibi bir durumumuz yok. Son haftalarda puan kayıpları yaşadık ve avantajımızı biraz yitirdik. Ancak geçtiğimiz sezon da zor bir başlangıç yapmıştık ve daha sonra iyi bir seri yakalayarak avantaj sağlamıştık. Cumartesi günü oyuncularımızın sorumluluk alacaklarına inanıyorum. Manisa maçı, oyun ve pozisyon zenginliği açısından iyi bir deneyim oldu. Zeminin bozuk olmasına rağmen ofansif anlamda en iyi performansımızı sergilediğimiz bir maçtı. Maalesef defansif hatalarla 2 gol yedik. Yine de defansif açıdan da iyi bir performans sergileyip güzel bir maç çıkarmak istiyoruz. Cumartesi günü taraftarımızın desteğiyle güzel bir maç olacağına inanıyorum ve hafta sonunda kazanarak lige yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz.”

Transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Ertuğrul Sağlam, şunları söyledi: “Oğuz Ceylan ve Atilla Turan sakatlık ve ceza durumlarıyla mücadele ediyor. Amartey iyileşti ve takıma katıldı. Ramil Sheydayev’in ise bugün Kocaeli’ye gelmesini bekliyoruz. Bu oyuncuların takıma katılımıyla eksikliklerimizi büyük ölçüde gidermemiz mümkün olacak. Transfer sürecini tamamlamak için bir oyuncu daha takıma dahil etmek istiyoruz. Gelecek olan oyuncumuz hazır durumda, ancak sahada alternatif çözümleri uygulayacağız. Hafta sonu kararımızı en uygun olan oyuncuyla vereceğiz.”

Özgün Haber Kaynağı: Vakit.com.tr

Pendikspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda Antalyaspor’u İlk Yarıda 1-0 Mağlup Etti

Sıradaki haber:

Pendikspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda Antalyaspor’u İlk Yarıda 1-0 Mağlup Etti