h Dolar 34,1137 % 0.28
h Euro 38,1365 % 0.28
h Sterlin 45,4143 % 0.22
h Altın (Gr) 2.862,83 %1,20
h BIST100 9.969,35 %-0,06
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • Kapsamlı Sera Naylonu Destekleri Üreticileri Memnun Ediyor

Kapsamlı Sera Naylonu Destekleri Üreticileri Memnun Ediyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, seracılığı destekleme projesi kapsamında doğal afet sonucu zarar gören üreticilere yardım etmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Alaşehir'in Hacıbey Mahallesi'nde yaşayan Rıfat Çubuk'a, sera naylonu desteği sağladı. Belediye, seraları zarar gören üreticilere hızlı bir şekilde yeni naylonlar teslim ederek üretimin devam etmesini sağladı. Rıfat Çubuk, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, seracılığı geliştirmek amacıyla başlattığı bir proje çerçevesinde seraları doğal afetler sonucu zarar gören üreticilere destek olmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Alaşehir’in Hacıbey Mahallesi’nde yaşayan Rıfat Çubuk adlı üreticiye, doğal afet sonucu zarar gören sera tepe naylonunu yenileyerek destek sağladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılında başlattığı seracılık desteği projesiyle çiftçilere ek gelir imkânı ve 4 mevsim üretim imkânı sağlıyor. Bu projede, şehit aileleri, gaziler, engelli bireyler ve kadın vatandaşlar önceliklendiriliyor. Zarar gören seraların yenilenmesi ve iyileştirilmesi için de Büyükşehir Belediyesi, sürekli olarak yenilenme ve destekleme çalışmalarına devam ediyor. Seraları zarar gören üreticilere hızlı bir şekilde yeni naylonlar sağlayan Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, üretimin devam etmesini ve üreticilerin mağduriyetlerinin giderilmesini sağlıyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi, Hacıbey Mahallesi’nde yaşayan Rıfat Çubuk gibi üreticilere de sera naylonu desteği sağlıyor.

Rıfat Çubuk, Hacıbey Mahallesi’nde yaşayan bir üretici olarak, “Sayın Başkanımıza teşekkür ederiz. En zor zamanımızda yanımızda oldu. Seracılık benim hayalimdi, fakat doğal bir afet nedeniyle naylonumuz zarar gördü. Büyükşehir Belediyesi, desteğiyle yanımızda oldu. Sayın Başkanımıza minnettarız” diyerek Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerini iletti.

Belediye başkanı yüzde 60 zam alan işçilere destek verdi, omuzlarda taşındı

Sıradaki haber:

Belediye başkanı yüzde 60 zam alan işçilere destek verdi, omuzlarda taşındı