h Dolar 34,2482 % 0.35
h Euro 37,2283 % 0.35
h Sterlin 44,6925 % 0.56
h Altın (Gr) 2.988,60 %1,17
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a
  • Vakit
  • Sağlık
  • Söke Devlet Hastanesi, Hayırseverin Cihaz Desteğiyle Güçleniyor

Söke Devlet Hastanesi, Hayırseverin Cihaz Desteğiyle Güçleniyor

Aydın'ın Söke ilçesinde bulunan Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi, altyapısını güçlendirmeye devam ediyor. Hayırsever bir vatandaşın yardımıyla yeni nesil üroflowmetri cihazı alındı. Hastane yönetimi, modern ve nitelikli sağlık hizmeti sunma amacıyla dijital hastane olma yolunda çalışmalarını sürdürüyor. Üroflowmetri cihazı, idrar yapma sorunlarının tanısı için kullanılıyor. Cihaz sayesinde mesane fonksiyonları değerlendirilebilecek ve idrar akışında tıkanıklıklar tespit edilebilecek. Hastaların muayene ve tedavi için Üroloji Uzmanlarından randevu almaları gerekmektedir.

Söke’deki Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi, altyapısını güçlendirmeye devam ederek hizmet kalitesini artırıyor. Bu kapsamda, bir hayırseverin yardımıyla yeni nesil bir üroflowmetri cihazı satın alındı.

Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi, dijital hastane olma hedefi doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Bu amaçla, hayırsever Hilali Tuntaş sayesinde yeni nesil bir üroflowmetri cihazı hastaneye kazandırıldı. Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi tarafından yapılan açıklamada, “Hastanemiz, modern ve kaliteli sağlık hizmeti sunma felsefesiyle dijital hastane olma yolunda çalışmalarına kesintisiz devam etmektedir. Bu kapsamda, üroflowmetri cihazını hastanemize kazandırdık. Desteklerinden dolayı Hayırsever Hilali Tuntaş’a çok teşekkür ederiz. Üroflowmetri, idrar yapma sorunlarının teşhisinde kullanılan bir test yöntemidir. Bu cihaz sayesinde mesane fonksiyonları değerlendirilip idrar akışında meydana gelen tıkanıklıklar tespit edilebilmektedir. Hastalarımız, Üroloji Uzmanlarımızdan randevu alarak muayene ve tedavi hizmetlerinden faydalanabilirler” denildi.

Çorum’da Geçici Dönemde Hayvan Pazarı Kapatıldı

Sıradaki haber:

Çorum’da Geçici Dönemde Hayvan Pazarı Kapatıldı