h Dolar 34,0841 % 0.19
h Euro 38,1073 % 0.19
h Sterlin 45,3942 % 0.12
h Altın (Gr) 2.840,66 %0,41
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Kurum şampiyonluk yarışını değerlendirdi: “Kupayı hak eden alacak; birlik ve beraberliğimizi hep birlikte koruyacağız”

Kurum şampiyonluk yarışını değerlendirdi: “Kupayı hak eden alacak; birlik ve beraberliğimizi hep birlikte koruyacağız”

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Fenerbahçe ve Galatasaray arasında devam eden şampiyonluk yarışıyla ilgili birlik ve beraberlik mesajı verdi. Kurum, iki kulübün dişe diş mücadelesiyle ilgili "Hak edenin kazanmasını diliyoruz" dedi. Ayrıca, İstanbul'u bir spor şehri yapmak istediklerini ifade eden Kurum, gençlerin spor yapabileceği tesislerin inşası için kulüplere destek vereceklerini belirtti. Hangi takımın taraftarı olduğunun sorulması üzerine ise Kurum, tüm İstanbul kulüplerinin taraftarı olduğunu söyledi. Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Murat Kurum'un seçim projeleriyle ilgili bilgilerin de olduğunu ve İstanbul için bir şans olduğunu ifade etti.

Cumhur İttifakı tarafından İBB Başkan Adayı olarak gösterilen Murat Kurum, Fenerbahçe ve Galatasaray arasında devam eden şampiyonluk yarışıyla ilgili birlik ve beraberlik mesajı verdi. İki kulübün çekişmeli mücadelesine atıfta bulunan Kurum, “İnşallah hak eden taraf kazansın. Birliğimizi ve beraberliğimizi koruyarak destekleyeceğiz” dedi.

Murat Kurum, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı olarak seçim çalışmalarını sürdürüyor. Galatasaray Spor Kulübü’nü ziyaret eden Kurum, kulüp başkanı Dursun Özbek ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Kulübün 100. yılına özel olarak tasarlanan forma hediye alan Kurum, basın açıklamasında bulundu.

Kurum, 6 Şubat’ta gerçekleşen depremde tüm spor kulüplerinin ve vatandaşların birlik ve beraberlik içinde olduğunu hatırlattı. Deprem bölgesine yardım etmek için spor kulüplerinin önemli bir görev üstlendiğini belirten Kurum, “Spor kulüplerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

İstanbul’u spor şehri yapmayı hedeflediklerini dile getiren Kurum, büyük spor kulüpleriyle işbirliği yaparak her mahallede spor tesisleri inşa edeceklerini söyledi. Amatör spor kulüplerine destek vereceklerini ve gençlerin yetişmesini sağlayacaklarını vurgulayan Kurum, sporun birleştirici gücünün daha da güçleneceğine inandığını belirtti.

Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki şampiyonluk yarışını da değerlendiren Kurum, “İki başarılı kulübümüz dişe diş bir mücadele veriyor. İnşallah en hak eden kazanır” şeklinde konuştu. Takım tutkularının ötesinde birlik ve beraberlik mesajı vererek, desteklerini sürdüreceklerini ifade eden Kurum, kupayı kazanan takımı alkışlayacaklarını söyledi.

Kurum’a hangi takımın taraftarı olduğu sorulduğunda ise “Ben İstanbul’un tüm kulüplerinin taraftarıyım. Bu desteği icraatlarımızla göstereceğiz” şeklinde yanıt verdi. İstanbul için önemli bir fırsat olduğuna inandığı İstanbul’un İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya başarılar dileyen Kurum, 31 Mart seçimlerinin Türkiye ve İstanbul için hayırlı olmasını diledi.

Nazilli Belediye Başkanı Özcan, miniklere renkli boyama kitabı armağan etti

Sıradaki haber:

Nazilli Belediye Başkanı Özcan, miniklere renkli boyama kitabı armağan etti