h Dolar 34,0340 % -0.12
h Euro 38,0560 % -0.12
h Sterlin 45,3217 % 0.58
h Altın (Gr) 2.830,39 %1,00
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Kayseri, küresel bir araştırmada örnek gösterilen bir büyükşehir oldu.

Kayseri, küresel bir araştırmada örnek gösterilen bir büyükşehir oldu.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Journal of Global Sport and Education Research dergisinde yer alan bir araştırmada, turizme katkı sağlayan bir yerel yönetim olarak örnek gösterildi. Belediye, Kayseri'nin turizm potansiyelini ve çeşitli etkinlikleri tanıtmak için sürekli yeni projeler geliştirmekte ve ulusal ve uluslararası nitelikte birçok etkinlik düzenlemektedir. Bu çalışmalar, Kayseri'nin turizm yelpazesini genişletmeye yönelik çalışmalarına da değinilen araştırmada vurgulanmaktadır.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç liderliğindeki Büyükşehir Belediyesi, Journal of Global Sport and Education Research (JOGSER) adlı uluslararası bir yayında, şehrin turizmine katkı sağlayan çalışmalarıyla övgü aldı. Turizm ve boş zaman etkinlikleri konusunda önemli çalışmalar yapan belediyelerden biri olarak Kayseri Büyükşehir Belediyesi, dergide yer alan makalede vurgulandı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, turizm zenginliklerini dünya çapında tanıtmak amacıyla sürekli olarak yeni projeler ortaya koyan bir yerel yönetim olarak öne çıkıyor. Dergide yer alan bilimsel araştırmalarda da Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları atıfta bulunuldu.

Araştırmada Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin turizm alanında yaptığı çalışmalara dikkat çekildi. Erciyes’teki etkinlikler, Kayseri Hayvanat Bahçesi, Zamantı Irmağı’nda rafting, Yamula Barajı’nda su sporları gibi birçok turistik değer makalede anlatıldı. Ayrıca Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin ulusal ve uluslararası nitelikte konserler, festivaller, tiyatrolar gibi etkinlikler düzenleyerek Kayseri’nin turizm olanaklarını genişletmek için çalıştığı belirtildi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin turizm alanındaki başarılı çalışmaları uluslararası bir platformda takdir edilmeye devam ediyor.

Yeşilkent’te Hemzemin Geçit Bağlantı Yolu Tamamen Trafiğe Açıldı

Sıradaki haber:

Yeşilkent’te Hemzemin Geçit Bağlantı Yolu Tamamen Trafiğe Açıldı