h Dolar 34,2856 % 0.48
h Euro 37,2245 % 0.48
h Sterlin 44,7992 % 0.85
h Altın (Gr) 2.980,10 %0,89
h BIST100 9.052,01 %0,55
a
  • Vakit
  • Sağlık
  • Koru Sağlık ve Turizm Grubu’nun 2024 vizyonu: “Uluslararası arenada daha iyi temsil”

Koru Sağlık ve Turizm Grubu’nun 2024 vizyonu: “Uluslararası arenada daha iyi temsil”

Koru Sağlık ve Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hasan Biri, şirketin uluslararası arenada daha iyi temsil edilecek bir yapı hedeflediğini söyledi. Yenilenen yönetim yapısıyla marka konumlandırmasını güçlendirmeyi amaçladıklarını belirten Biri, kurumsal yapının güçlendirilmesi, bireysel kariyer planlamalarının doğru yapılması ve marka konumlanmasının doğru bir şekilde yapılması için yeni bir yapı oluşturduklarını açıkladı. Ayrıca sağlık turizmindeki yeni fırsatlardan daha fazla yararlanmayı hedeflediklerini ifade eden Biri, insan odaklı ve şeffaf bir yönetim anlayışının önemine vurgu yaptı.

Koru Sağlık ve Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hasan Biri, marka konumlandırmasını güçlendirmek amacıyla yenilenen yönetim yapısı hakkında açıklamalarda bulundu. Biri, 2024 yılında uluslararası arenada daha iyi temsil edilecek bir yapı hedeflediklerini belirtti.

Koru Sağlık ve Turizm Grubu son dönemde kurumsal yapısını güçlendirmek için yeni bir yönetim yapısı oluşturdu. Hastane yönetim kurulları, danışma kurulu ve icra kurulu gibi organlarla daha kurumsal bir yapıya kavuşmayı amaçlayan şirket, marka konumlandırmasını güçlendirmeyi hedefliyor. Yönetim kurulu altında oluşturulan bu yapı sayesinde, Koru Sağlık ve Turizm Grubu uluslararası arenada daha iyi bir temsil sağlamayı amaçlıyor.

Prof. Dr. Hasan Biri, yeni yapıyla ilgili yaptığı açıklamada, marka konumlandırmasını güçlendirmenin yanı sıra hizmet standartlarını yükseltmeyi ve sağlık turizmindeki fırsatları daha iyi değerlendirmeyi hedeflediklerini belirtti. Ayrıca, değişen ülke ve dünya şartlarında şirketlerin kendini gözden geçirmesinin zorunlu olduğunu vurgulayan Biri, gelecek dönemde verimliliği artırmaya yönelik yeni yöntemler geliştirmenin önemli olduğunu ifade etti. İnsana dokunan, şeffaf bir yönetim anlayışını benimseyen şirket, insan odaklı bir yaklaşımın önemli olduğunu düşünüyor ve bu doğrultuda yeni yapılanmayı hayata geçirmeye çalışıyor.

Prof. Dr. Biri ayrıca, hizmet sektöründe rekabetin önemli olduğunu vurguladı ve rakip işletmelerin çalışmalarını yakından incelediklerini söyledi. Danışmanlık sürecinden geçerek kurumsal yapılarını güçlendirmeyi amaçlayan şirketin, 2024 ve sonrasındaki ekonomik daralmayı bir fırsat olarak gördüğü belirtildi.

Doç. Dr. Yılmaz: “Sağlığımızı önemseyelim, rahim ağzı tarama testlerimizi ihmal etmeyelim”

Sıradaki haber:

Doç. Dr. Yılmaz: “Sağlığımızı önemseyelim, rahim ağzı tarama testlerimizi ihmal etmeyelim”