h Dolar 34,4676 % 0.32
h Euro 37,2859 % 0.32
h Sterlin 44,9401 % 0.71
h Altın (Gr) 2.997,87 %1,49
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Sokaklarda şişe fırlatma akımına katılanlar, Sivas köftesi için yarıştılar

Sokaklarda şişe fırlatma akımına katılanlar, Sivas köftesi için yarıştılar

Sivas'ta, sosyal medya platformlarında yaygınlaşan şişe fırlatma oyunu akımına katılan vatandaşlar, Sivas köftesi ödülü için bir araya geldi. Yarışmaya otel çalışanları da katılarak renkli görüntüler oluşturdu. Sosyal medyadaki akımı Sivas'a uyarlamak istediklerini belirten otel görevlisi Melih Doğan, Sivas köftesini tanıtmak amacıyla bu etkinliği gerçekleştirdiklerini söyledi. Vatandaşlar da Sivas köftesini beğendiklerini ifade etti.

Sivas’ta Sosyal Medyada Popüler Olan Şişe Fırlatma Oyunu Trendine Katılım

Sosyal medya platformlarında hızla yayılan şişe fırlatma oyunu akımı, Sivaslılar arasında da büyük ilgi gördü. Sivas’ın meşhur yemeği olan Sivas köftesini kazanmak isteyen vatandaşlar arasında çekişmeli bir yarış yaşandı.

Son dönemlerde sosyal medyada sıkça görülen şişe fırlatma oyunu akımına Sivaslılar da katıldı. Bir otelin çalışanları, bu akıma dahil olarak yarışma ödülü olarak ünlü Sivas köftesini seçti. Vatandaşlar arasında yoğun bir rekabetin yaşandığı bu yarışta, amaç havaya fırlatılan şişeyi düşürmeyi başarmaktı. Çalışanlar ve vatandaşlar arasındaki bu heyecan dolu yarış, renkli görüntülere sahne oldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan satış pazarlama sorumlusu Melih Doğan, “Sosyal medyada bu akımı gördük ve Sivas’a özgü bir şekilde uyarlamak istedik. Sivas köftesini kullanarak bu akımı gerçekleştirmek istedik. Personelimizle birlikte bu akıma katılmak istedik ve çevredeki misafirlerimizin de katılımıyla daha da renkli bir ortam oluştu. Köfteyi kendimiz yiyemedik, ancak misafirlerimiz Sivas köftesinin tadına baktı. Amacımız, Sivas köftemizi sosyal medya üzerinden tanıtmaktı. Sivas köftesi dünyaca ünlü bir yemektir ve bu akımı kullanarak daha da popüler hale getirmek istedik” dedi.

Katılımcılardan Mehmet Koç ise Sivas köftesini beğendiklerini ifade ederek, “Son zamanlarda sosyal medyada gözümüze çarpan bir akımdı. Burada şans eseri gördük ve hemen katılmak istedik. Şişenin düşürülmesi durumunda köfte yeme fırsatı yakaladık. Biz de fazlasıyla yedik ve karnımızı doyurduk. Sivas köftesinin tadı gerçekten harikaydı, çok beğendik” şeklinde konuştu.

İstanbul’da DEAŞ şüphelilerine yönelik operasyon: 8 kişi gözaltına alındı

Sıradaki haber:

İstanbul’da DEAŞ şüphelilerine yönelik operasyon: 8 kişi gözaltına alındı