h Dolar 34,2856 % 0.48
h Euro 37,2245 % 0.48
h Sterlin 44,7992 % 0.85
h Altın (Gr) 2.980,10 %0,89
h BIST100 9.052,01 %0,55
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Nazilli Belediyesi, Eycelli’deki istinat duvarını tamamladı ve düzenlemeleri bitirdi

Nazilli Belediyesi, Eycelli’deki istinat duvarını tamamladı ve düzenlemeleri bitirdi

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Eycelli Mahallesi Düğün Salonu çevresinde istinat duvarı yapım çalışmalarını tamamladı. Ekipler, mahalle sakinlerinin düğün, sünnet gibi cemiyetlerinde yoğun olarak kullandığı düğün salonu çevresine kale gibi bir duvar ördü. Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, kırsal mahallelere asırlık hizmetler kazandırdıklarını ve yeni dönemde güçlü bir şekilde çalışacaklarını belirtti.

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Eycelli Mahallesi Düğün Salonu etrafında istinat duvarı inşa etme çalışmalarını tamamladı.

Nazilli Belediyesi, Eycelli’de başlattığı istinat duvarı güçlendirme çalışmalarını tamamladı. Mahalle sakinlerinin düğün, sünnet gibi etkinliklerde yoğun olarak kullandığı düğün salonunun çevresine, sağlam bir duvar inşa eden ekipler, vatandaşlardan gelen olumlu tepkileri topladı. Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Kalkınma kırsaldan başlar” düşüncesiyle Nazilli’nin kırsal mahallelerine yüzyıllık hizmetler sunduklarını ifade etti ve şunları ekledi: “Nazilli’de merkezi mahallelerimize ek olarak ücra bölgelere kadar yeni yollar açtık. Mahalle içi yolları yenilemekle kalmayıp, ova yollarını da açtık. Hemşehrilerimiz bizlere olan sevgi ve desteklerini esirgemediler. Hepsi çok değerli. İnşallah yeni dönemde merkezde ve köylerimizde daha güçlü bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz.”

Samsun’da 560 dönümlük zeytinlik dikimi başarıyla tamamlandı, Müdür Sağlam açıkladı

Sıradaki haber:

Samsun’da 560 dönümlük zeytinlik dikimi başarıyla tamamlandı, Müdür Sağlam açıkladı