h Dolar 34,1038 % 0.22
h Euro 38,0861 % 0.22
h Sterlin 45,3562 % 0.06
h Altın (Gr) 2.840,44 %0,41
h BIST100 9.975,61 %2,06
a

Seyir halindeki araç alevler içinde kaldı

Denizli'de seyir halindeki bir araç birdenbire alev alarak tamamen yanmıştır. Araç sürücüsü ise yara almadan kurtulmayı başarmıştır. Yangın, Merkezefendi ilçesi Sevindik Mahallesi Ankara Bulvarı'nda meydana gelmiştir. Sürücü, aracını anayol kenarına çekerek yardım istemiştir. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edilmiş ve araç tamamen yanmadan yangın söndürülmüştür. Ancak, araç kullanılamaz hale gelmiştir.

Denizli’de seyir halinde olan bir araç aniden alevlere teslim oldu. Aracın içerisinde bulunan sürücü, şans eseri yara almadan kurtulmayı başardı.

Yangın, Sevindik Mahallesi Ankara Bulvarı’nda meydana geldi. Görgü tanıklarının verdiği bilgilere göre, hareket halinde olan aracın motor bölümünden birdenbire dumanlar ve alevler yükselmeye başladı. Sürücü, hemen ana yoldan ayrılarak aracını kenara çekti. İlk başta kendi müdahalesiyle yangına müdahale etmeye çalışan sürücü, başarısız olunca yardım çağrısında bulundu. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Ancak araç, kısa sürede tamamen alev topuna döndü. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucunda yangın kontrol altına alındı, fakat araç kullanılamaz hale geldi.

Vakit.com.tr, FETÖ tarafından aranan eski bir Danıştay üyesinin Afyonkarahisar’da yakalandığı haberiyle insanlara ulaşmayı hedefliyor!

Sıradaki haber:

Vakit.com.tr, FETÖ tarafından aranan eski bir Danıştay üyesinin Afyonkarahisar’da yakalandığı haberiyle insanlara ulaşmayı hedefliyor!