h Dolar 34,2080 % 0.25
h Euro 37,2172 % 0.25
h Sterlin 44,8269 % 0.67
h Altın (Gr) 2.992,64 %1,31
h BIST100 8.793,61 %-2,32
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Yozgat’ta elektrik hırsızlığı yapan kişi tutuklandı

Yozgat’ta elektrik hırsızlığı yapan kişi tutuklandı

Yozgat'ın Sorgun İlçesi'nde güneş panelleri, akü ve elektrik panosu çalmakla suçlanan bir şüpheli tutuklandı. Yapılan bir ihbar üzerine jandarma ekipleri çalışma başlattı ve şüpheliyi yakaladı. Evde yapılan aramada çalıntı mallar ele geçirildi ve sahiplerine teslim edildi.

Yozgat’ın Sorgun İlçesi’nde iki ayrı bağ evinden güneş panelleri, akü ve elektrik panosu çalındığı iddiasıyla bir şüpheli gözaltına alındı ve tutuklandı.

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Sorgun ilçesinde A.K. ve A.İ.K. adlı kişilerin bağ evlerinden güneş panelleri, akü ve elektrik panosu çalındığı yönündeki ihbar üzerine harekete geçti.

Sorgun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, İl Jandarma Komutanlığı JASAT ekipleri, şüphelilerin yakalanması için incelemelerde bulundu. Yapılan incelemeler sonucunda jandarma ekipleri, şüpheli İ.K.’yı yakaladı. Gözaltına alınan şüphelinin evinde yapılan aramada 8 güneş paneli, 4 akü ve 2 elektrik panosu bulundu. Zanlının jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Ele geçirilen malzemeler sahiplerine teslim edildi.

Japonya’da meydana gelen 7.6 şiddetindeki depremde can kaybı sayısı 213’e yükseldi

Sıradaki haber:

Japonya’da meydana gelen 7.6 şiddetindeki depremde can kaybı sayısı 213’e yükseldi