h Dolar 34,1657 % 0.08
h Euro 38,2175 % 0.08
h Sterlin 45,7244 % -0.29
h Altın (Gr) 2.917,95 %-0,51
h BIST100 9.777,46 %-0,53
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Acente temsilcileri Gölcük’ü büyüleyici buldu

Acente temsilcileri Gölcük’ü büyüleyici buldu

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 2. Kocaeli Turizm Sektör Buluşması kapsamında 7 farklı ülkeden gelen 110 turizm acentesine ilçenin turistik yerlerini tanıttı. Acente temsilcileri Gölcük'ün kültürel ve tarihi alanlarına hayran kaldı. Gölcük Belediye Başkanı Sezer, turizm acentelerine Yazlık Ilıca tesislerini tanıttı ve turizm rehberlerini takdim etti. Heyet, Gölcük'ün turistik potansiyelini öğrenerek Başkan Sezer'e teşekkür etti.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, ilçenin turizm potansiyelini artırmak amacıyla 7 farklı ülkeden 110 turizm acentesine Yazlık Ilıca tesislerini tanıttı. Acente temsilcileri, ilçenin tarihi, kültürel ve sosyal alanlarını gezerken Gölcük’e hayran kaldı.
Kocaeli Valiliği ve Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2. Kocaeli Turizm Sektör Buluşması çerçevesinde turizm acenteleri Gölcük’ü ziyaret etti. İl Kültür Turizm Müdürü Fatih Taşdelen eşliğinde Gölcük’e gelen 7 farklı ülkeden 110 turizm acentesi, ilçenin tarihi ve turistik yerlerini keşfetti. Karşılanan acente temsilcilerine Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Yazlık Ilıca tesislerini tanıttı. Başkan Sezer, acente yetkililerine Türkçe ve İngilizce olarak hazırlanan Gölcük Turizm Rehberlerini sundu.
Acente temsilcileri gün boyunca ilçenin tarihi, kültürel ve sosyal alanlarını gezerek Gölcük’ün turizm potansiyeline hayran kaldı. Kocaeli Turizm Sektör Buluşması kapsamında yapılan diğer ziyaretlerin ardından Yazlık Ilıca tesislerini inceleyen heyet, Başkan Sezer’e misafirperverliği için teşekkür etti.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, medya mensuplarına döner servisi yaparak ilgi çekti.

Sıradaki haber:

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, medya mensuplarına döner servisi yaparak ilgi çekti.