h Dolar 34,2956 % 0.17
h Euro 37,1779 % 0.17
h Sterlin 44,5514 % 0.05
h Altın (Gr) 3.007,13 %-0,15
h BIST100 8.872,85 %1,81
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Piknik Alanındaki Korkunç Kazada 1 Kişi Hayatını Kaybetti, Kaza Yerine Koşan Kadın Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Piknik Alanındaki Korkunç Kazada 1 Kişi Hayatını Kaybetti, Kaza Yerine Koşan Kadın Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Antalya'nın Kemer ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, pikniğe giden bir ailenin otomobili ile pikap çarpıştı. Kazada çocuk bakıcısı Kazakistan uyruklu kadın hayatını kaybederken, 1 çocuk ve 2 kişi yaralandı. Kaza, kontrolsüz bir kavşakta meydana geldi. Yaralananlar hastaneye kaldırılırken, kazayı atlatabilen pikap sürücüsü ise tedavi amacıyla hastaneye götürülecek. Kazada hayatını kaybeden kadının kızı ise olay yerinde gözyaşlarına hakim olamadı. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Antalya’da piknik yapmak için bir araya gelen insanların içinde bulunduğu bir otomobil ile pikap arasında korkunç bir kaza meydana geldi. Kazada, Kazakistan uyruklu bir çocuk bakıcısı hayatını kaybetti ve olay yerine yetişen kızı ise acı bir manzarayla karşılaştı. Kazada yaralanan bir çocuk ve üç kişi ise hastaneye kaldırıldı.

Kaza, saat 13.30 sıralarında Kemer-Antalya yolu Konyaaltı Bulvarı Küçük Çaltıcak mevkiinde kontrolsüz bir kavşakta meydana geldi. Şehir merkezinden yola çıkan Magdelena Natalia Çalışkan (43) tarafından kullanılan 07 GH 358 plakalı Skoda Fabia model otomobil, Kemer istikametinden şehir merkezine dönmek istediği sırada Durmuş Karakuş (40) tarafından kullanılan 07 GFU 99 plakalı Tata Xenon pikap ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araç yol kenarındaki demir bariyere çarparak yan devrildi.

Çocuk bakıcısı olay yerinde hayatını kaybetti. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Kazada yaralanan Magdelena Natalia Çalışkan (43) özel bir hastaneye kaldırılırken, 3 yaşındaki çocuk ise Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Pikap sürücüsü ise kazayı yara almadan atlattı. Kazanın nasıl meydana geldiğini anlatan Karakuş ise kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı ve tedavisi tamamlandıktan sonra ifadesi alınmak üzere karakola götürülecek. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde, otomobilin yolcu koltuğunda oturan çocuğun bakıcısı ve yaralanan kadının arkadaşı olan Kazakistan uyruklu Ramilya İskenderova’nın hayatını kaybettiği belirlendi.

Acı manzara karşısında kızı gözyaşlarına boğuldu. Bir süre sonra, hayatını kaybeden kadının kızı Firuze olay yerine geldi. Araçtan indiği an olay yerine koşan genç kız, acı manzara karşısında gözyaşlarına hakim olamadı. Ekipler, genç kızı teselli etti. Yapılan araştırmalar sonucunda, ailenin Küçük Çaltıcak Plajı’nda piknik yapmaya gittikleri belirlendi. İncelemelerin ardından cenaze, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Jandarma ekipleri de olayla ilgili inceleme başlattı.

Sarız’da yaşanan kavgada bıçaklar konuştu: 2 kişi yaralandı.

Sıradaki haber:

Sarız’da yaşanan kavgada bıçaklar konuştu: 2 kişi yaralandı.