h Dolar 34,2892 % 0.49
h Euro 37,2128 % 0.49
h Sterlin 44,7896 % 0.83
h Altın (Gr) 2.979,74 %0,87
h BIST100 9.054,23 %0,58
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Otobandaki trafik kazasında 2 kişi hafif yaralandı

Otobandaki trafik kazasında 2 kişi hafif yaralandı

Aydın-İzmir otobanında meydana gelen kazada tırın çarptığı otomobildeki 2 kişi yaralandı. Selatin Tüneli'nde yaşanan kaza anı, güvenlik kamerasına yansıdı. Ardından zincirleme kaza meydana geldi. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Soruşturma sürüyor.

Aydın-İzmir otobanında meydana gelen kazada tırın çarptığı otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı. Kaza, Selatin Tüneli’nde gerçekleşti ve bu anlar tünelin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kazanın yaşandığı olay, Germencik ilçesi Selatin Tüneli’nde meydana geldi. Vasıf S. (38) tarafından yönetilen 16 BFZ 775 plakalı otomobil, Aydın’daki bir taziye ziyaretinin ardından İnegöl’e dönüş yapmak için yola çıktı. Ancak sürücünün kontrolünden çıkan 03 AFY 750 plakalı tır, otomobile çarparak onu sürüklemeye başladı. Bu kazada, otomobilin sürücüsü ve beraberinde bulunan amca Bayram S. (63) yaralandı.

“Zincirleme kaza meydana geldi”

Kazadan hemen sonra kapanan yolda, ani fren yapan diğer araçlar birbiriyle çarpıştı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’ne götürüldü ve burada tedavi altına alındı.

“Kaza, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi”

Kaza anı, tünelin güvenlik kamerası tarafından kaydedilerek saniye saniye görüntülendi. Bu görüntülerde, tırın otomobile çarpması, onu sürüklemesi ve sonrasında diğer araçların kaza anına karışması açıkça görülüyor.

Kaza ile ilgili soruşturma halen devam etmektedir.

Sokak ortasında kavga eden yabancı uyruklu bireyler ülkeden sınır dışı edilecek

Sıradaki haber:

Sokak ortasında kavga eden yabancı uyruklu bireyler ülkeden sınır dışı edilecek