h Dolar 34,2775 % -0.01
h Euro 37,0946 % -0.01
h Sterlin 44,4049 % 0.19
h Altın (Gr) 3.007,05 %0,49
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • JASAT, tatilcilerin kabusa dönüşen hırsızları yakaladı

JASAT, tatilcilerin kabusa dönüşen hırsızları yakaladı

Balıkesir'in Avşa Adası'nda 3 yazlık ev soygunu gerçekleştiren hırsızlar, JASAT tarafından yakalandı. Hırsızlık olayının ardından yapılan kamera incelemeleri ve istihbari çalışmalar sonucunda şüphelilerin kimlikleri tespit edildi. Operasyon sonucunda gözaltına alınan zanlılardan biri tutuklandı, diğerleri ise serbest bırakıldı. Ayrıca, operasyonda uyuşturucu ele geçirildi. Soyulan eşyalar ise sahiplerine teslim edildi.

Balıkesir’in Avşa Adası’nda gerçekleşen bir hırsızlık olayında, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yapılan operasyon sonucunda hırsızlar yakalandı. Deniz Mahallesi, Çiftlik Mevki’nde bulunan üç yazlık ev, hırsızlar tarafından soyulmuş ve bu durum üzerine JASAT harekete geçti. Kamera incelemeleri ve istihbari çalışmalar sonucunda, şüphelilerin B.B.A. (34), M.M. (46) ve M.Ç. (16) olduğu belirlendi. Zanlılar gözaltına alındı ve yapılan aramalarda çalınan eşyalar bulunarak sahiplerine teslim edildi.
Bu operasyon sırasında, 6,85 gram esrar, 1,35 gram sentetik uyuşturucu, esrar tohumu, uyuşturucu kullanımında kullanılan iki payp ve filtre malzemeleri ile hassas terazi ele geçirildi. B.B.A. adli işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi, M.M. ise denetimli serbestlik şartıyla serbest bırakıldı ve M.Ç.’ye herhangi bir ceza verilmedi.

Esnaflar, toplumsal olaylara karşı uyarıldı

Sıradaki haber:

Esnaflar, toplumsal olaylara karşı uyarıldı