h Dolar 34,2900 % 0.08
h Euro 36,9725 % 0.08
h Sterlin 44,4217 % -0.16
h Altın (Gr) 3.020,60 %-0,23
h BIST100 8.741,96 %-1,09
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Acarlar’da meydan ve yol çalışmaları hızla ilerliyor

Acarlar’da meydan ve yol çalışmaları hızla ilerliyor

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Acarlar Mahallesi'nde meydan ve yol yenileme çalışmalarını denetledi. Eski dükkânların yıkımı ve temizlik işlemlerinin ardından çalışmalar başladı. Başkan Kaya, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek görüşlerini dinledi. Yeni meydanın yanı sıra süs havuzu ve bisiklet parkı gibi alanlarda düzenlemeler yapılacak. Başkan Kaya, Acarlar Mahallesi'ndeki hizmetlerin devam ettiğini belirtti.

İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Acarlar Mahallesi’ndeki meydan ve yol yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Ege Bölgesi’nde önemli bir meyve ve sebze üretim merkezi olan Acarlar Mahallesi’nde, İncirliova Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar hızla ilerliyor. Başkan Kaya, Acarlar Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşarak çalışmaları yerinde inceledi. Eski dükkânların yıkımı ve temizlik çalışmalarının ardından meydan alanında ve bağlantılı caddelerde iş makineleri çalışmaya başladı. Başkan Kaya, çalışma alanında incelemelerde bulunarak bilgi aldı ve mahalle sakinleriyle görüş alışverişinde bulundu. Acarlar Mahalle Muhtarı Kemal Karabulut da Başkan Kaya’ya eşlik etti. Acarlar Mahallesi yakında yeni bir meydana kavuşacak olmanın mutluluğunu yaşarken, Başkan Kaya’ya memnuniyetlerini dile getirdi.

Başkan Kaya, Acarlar Mahallesi’ndeki meydan ve yol yenileme çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Hizmetlerin başkenti olan Acarlar Mahallemize, çevre düzenlemesi ve yeni yollarla güzel bir meydan kazandıracağız. Yollarımızın kazı çalışmalarını tamamladık ve ekiplerimiz hızla dekoratif taş döşeme işlemlerine başlayacaklar. Yaklaşık iki bin metrekarelik meydanımızda ferah ve hoş bir görünüm sağlayacak süs havuzumuz olacak. Acarlar Mahallesi’nde motosiklet ve bisiklet kullanımı oldukça yaygın. Bu nedenle meydanımızda bu araçlara ait bir park alanı da yer alacak. Vatandaşlarımızın rahatlıkla alışveriş yapabilecekleri yeni bir bölgeyi Acarlarımıza kazandırıyoruz. Projemiz kısa süre içinde tamamlandığında, esnafımız ve vatandaşımız güzel ve ferah bir meydana kavuşmuş olacak. İncirliova’da yol yatırımlarımız büyük önem taşıyor ve Acarlar Mahallemizde de devam ediyor. Hizmetler dışındaki gündemlerle ilgilenmiyoruz. Bu doğrultuda Acarlar Mahallemizdeki hizmetlere devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Tunceli’de Afet Konutları İçin 500 Yeni Proje Devreye Alınıyor

Sıradaki haber:

Tunceli’de Afet Konutları İçin 500 Yeni Proje Devreye Alınıyor