h Dolar 34,1820 % 0.13
h Euro 38,1276 % 0.13
h Sterlin 45,7946 % -0.07
h Altın (Gr) 2.928,59 %-0,15
h BIST100 9.829,19 %0,00
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Ataşehir’de Yeni Yılda İlk Ulaşım Toplantısı Gerçekleştirildi

Ataşehir’de Yeni Yılda İlk Ulaşım Toplantısı Gerçekleştirildi

Ataşehir'deki mahallelerin ulaşım ve trafik sorunlarının çözümü için İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ataşehir Belediyesi ve mahalle muhtarları bir araya geldi. Toplantıda muhtarlar, bölgedeki ulaşım, trafik akışı, altyapı problemleri ve otobüs hatları taleplerini İBB yetkililerine iletti. İBB Ulaşım Dairesi Başkanı, taleplerin not alındığını ve en kısa sürede çözüme kavuşturulacağını belirtti.

“Ataşehir’deki Mahallelerin Ulaşım ve Trafik Sorunları İçin Toplantı Gerçekleştirildi”

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ataşehir Belediyesi ve mahalle muhtarlarının bir araya gelerek Ataşehir’deki mahallelerin ulaşım ve trafik sorunlarını çözmek için düzenlediği toplantılar devam ediyor. Mahallelerin yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla gerçekleşen toplantı, Ataşehir Sivil Toplum Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Toplantıda; İBB Ulaşım Dairesi Başkanı Barış Yıldırım, İBB Müdür Yardımcıları, İBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Ayhan Taş, İBB Ulaşım Projeleri Müdürü Barış Çimenci, İETT Genel Müdürlüğü Temsilcileri, Anadolu Yakası Muhtarlıklar Müdürü Neval Gündoğan, Ataşehir Belediyesi Ulaşım Müdürü Barış Argunşah, Ataşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Zeynep Çetinkaya ve Ataşehirli muhtarlar yer aldı.

Muhtarlar, toplantıda bölgelerindeki ulaşım, trafik akışı, altyapı problemleri, İETT otobüs seferlerinin düzenlenmesi ve yeni otobüs hatlarının eklenmesi gibi konulardaki taleplerini İBB yetkililere iletti. İBB Ulaşım Dairesi Başkanı Barış Yıldırım, muhtarların taleplerini not aldıklarını ve en kısa sürede çözüme kavuşturmak için çalışacaklarını belirtti.

Eskişehir’de kandil simidine büyük rağbet başlığını çift tırnakları sildikten sonra anlamını kaybetmeden Türkçe özgünleştirerek şu şekilde oluşturabilirim:“Eskişehir’de kandil simidine büyük talep”

Sıradaki haber:

Eskişehir’de kandil simidine büyük rağbet başlığını çift tırnakları sildikten sonra anlamını kaybetmeden Türkçe özgünleştirerek şu şekilde oluşturabilirim:“Eskişehir’de kandil simidine büyük talep”