h Dolar 34,2892 % 0.49
h Euro 37,2128 % 0.49
h Sterlin 44,7896 % 0.83
h Altın (Gr) 2.979,74 %0,87
h BIST100 9.054,23 %0,58
a
  • Vakit
  • Spor
  • Büyükşehir Spor Kurslarına Kayıt Başlıyor: Fırsatları Kaçırmayın!

Büyükşehir Spor Kurslarına Kayıt Başlıyor: Fırsatları Kaçırmayın!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 22 farklı spor branşında yapılacak olan ücretsiz spor kursları kayıtlarının başlayacağını duyurdu. Çocukların ve gençlerin zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen kurslar, atletizmden basketbola, baledden yoga ve yüzme branşlarına kadar geniş bir yelpazede sunulacak. Kayıtlar, 22 Ocak Pazartesi günü başlayacak ve denizli.bel.tr adresindeki başvuru formu üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek. Yüzme kursu kayıtları ise farklı tarihlerde yapılacak. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tüm hemşehrileri ücretsiz spor kurslarına katılmaya davet etti.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, spor yapmayı teşvik etmek amacıyla her yaş grubuna yönelik 22 farklı spor dalında kurslar düzenlemeye başlıyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl ücretsiz olarak sunulan spor kurslarının yeni dönemi için “Spor Kursları” kayıtları başlıyor. Özellikle çocukların ve gençlerin zihinsel ve bedensel gelişimine katkı sağlamak, aynı zamanda yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla düzenlenen yeni dönem spor kurslarında 22 farklı spor dalı yer alacak. Bu spor branşları arasında atletizm, badminton, bale, basketbol, buz pateni, cimnastik, güreş, judo, karate, kayak, masa tenisi, nefes egzersizi, okçuluk, pilates, satranç, tekvando, tenis, voleybol, yoga, yüzme, zumba ve zumba kids bulunuyor. 22 Ocak 2024 Pazartesi günü saat 08.30’dan itibaren başlayacak olan kurs kayıtları, Denizli Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden çevrimiçi olarak yapılacak.

Yüzme kursu kayıtları ise 29 Ocak’ta başlayacak. İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu, Karahasanlı-Çakmak Kapalı Yüzme Havuzu, Kayıhan Kapalı Yüzme Havuzu ve Anafartalar-Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu için kayıtlar 29 Ocak Pazartesi günü alınacak. Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu, Çivril Kapalı Yüzme Havuzu, Honaz Kapalı Yüzme Havuzu ve Tavas Kapalı Yüzme Havuzu’ndaki yüzme kursu için kayıtlar ise 30 Ocak Salı gününden itibaren başlayacak. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizli’de spor yapmayan kalmasın” anlayışıyla çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirterek, tüm vatandaşları ücretsiz spor kurslarına katılmaya davet etti. Spor kenti Denizli’ye birçok önemli spor yatırımı kazandırdıklarını ve önümüzdeki süreçte de çalışmalarına devam edeceklerini vurgulayan Başkan Zolan, “Tüm vatandaşlarımızı spor kurslarımıza katılmaya bekliyorum. Katılanlara şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Alperen Şengün’den çift haneli skorlar ve çift haneli ribauntlar

Sıradaki haber:

Alperen Şengün’den çift haneli skorlar ve çift haneli ribauntlar