h Dolar 34,2928 % 0.5
h Euro 37,2070 % 0.5
h Sterlin 44,7560 % 0.77
h Altın (Gr) 2.981,89 %0,95
h BIST100 9.026,89 %0,27
a
  • Vakit
  • Spor
  • Trabzonspor – Galatasaray maçının biletleri satışa sunuldu

Trabzonspor – Galatasaray maçının biletleri satışa sunuldu

Trabzonspor ile Galatasaray arasındaki Trendyol Süper Lig maçının biletleri satışa çıktı. Pazar günü oynanacak olan maç için bilet gişeleri önünde ilgi gözlenmiyor, ancak maçın yaklaşmasıyla birlikte biletlerin tükenmesi bekleniyor. Almanya'dan gelen bazı taraftarlar ise Trabzonspor'un maçı kazanacağına inanıyor. Maçın bilet fiyatları da açıklandı.

Trabzonspor-Galatasaray Maçının Biletleri Satışa Çıktı

Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanacak olan maçın biletleri artık satışa sunuldu. Trabzonspor ev sahibi olarak pazar günü saat 19.00’da Galatasaray’ı ağırlayacak. Bu önemli mücadelenin biletleri saat 11.00 itibarıyla satışa sunuldu ve bilet gişelerindeki talep şimdilik sınırlı olsa da maç yaklaşırken biletlerin hızla tükeneceği tahmin ediliyor.

Bilet gişelerinde bekleyen Trabzonspor taraftarlarından Murat Erdoğmuş, Almanya’dan maçı izlemek için geldiğini belirterek, “İki takımın da şu an çok iyi performans sergilemeyeceğini düşünüyorum. Hem bizim takımımızda hem de Galatasaray’da eksikler var. Ancak Trabzonspor’un, taraftarının desteğiyle bu maçı kazanacağını düşünüyorum. Skorun da 2-1 olacağını tahmin ediyorum. Abdullah Avcı’yı seviyorum, bize şampiyonluk yaşattı. Kişiliği ve duruşuyla gerçekten düzgün bir insan. Ben onu beğeniyorum” dedi.

Arkadaşıyla beraber Almanya’dan geldiğini söyleyen Ömer Şen ise, “Trabzonspor-Galatasaray maçı için arkadaşımın misafiri olarak geldim. Ben aslen Kırşehirliyim. Umarım keyifli bir maç olur. Ben Trabzonspor’un 2-1 kazanacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Trabzonspor taraftarı Çetin Çubukçu ise, “Abdullah Avcı’nın takıma katılmasıyla birlikte takım biraz daha iyiye gitti. İnşallah Galatasaray’ı yeneceğiz. Maçın 1-0 veya 2-1 şeklinde biteceğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Trabzonspor-Galatasaray maçının bilet fiyatları ise şu şekilde:

1. Kategori: VIP Platinum – B: 2000 TL / VIP Platinum – A/C: 1500 TL

2. Kategori: VIP Gold: 1000 TL

3. Kategori: VIP Silver: 750 TL

4. Kategori: Batı: 500 TL

5. Kategori: Doğu Üst: 400 TL

6. Kategori: Fırtına: 300 TL

7. Kategori: Güney – Kuzey Kale Arkası: 200 TL

Kaymakam Erdem, Şampiyonlara kahvaltıda eşlik etti

Sıradaki haber:

Kaymakam Erdem, Şampiyonlara kahvaltıda eşlik etti