h Dolar 34,2892 % 0.49
h Euro 37,2128 % 0.49
h Sterlin 44,7896 % 0.83
h Altın (Gr) 2.979,74 %0,87
h BIST100 9.054,23 %0,58
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Kocaeli Üniversitesi ve MEDİKAR Hastanesi arasında işbirliği protokolü imzalandı

Kocaeli Üniversitesi ve MEDİKAR Hastanesi arasında işbirliği protokolü imzalandı

Karabük Üniversitesi öğrencileri ve personeli ile aileleri, Özel MEDİKAR Hastanesi ile yapılan protokol sayesinde sağlık hizmetlerinden indirimli olarak faydalanabilecekler. Protokol kapsamında, KBÜ personeli ve aileleri poliklinik muayene hizmetlerinde %15, ameliyat ve otelcilik hizmetlerinde %10 indirimden yararlanacaklar. Ayrıca KBÜ lisans ve ön lisans öğrencileri de poliklinik hizmetlerinde %50, ameliyat ve otelcilik hizmetlerinde %10 indirimden yararlanabilecekler. Rektör ve başhekim, yapılan indirim sözleşmesinin tüm öğrenci ve çalışanlara hayırlı olmasını diledi.

Karabük Üniversitesi (KBÜ) öğrencileri ve üniversitenin çalışanları ve aileleri, Özel MEDİKAR Hastanesi ile imzalanan bir protokol sayesinde sağlık hizmetlerinde indirimlerden faydalanabilecek. KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık ve Özel MEDİKAR Hastanesi Genel Koordinatörü ve Başhekimi Op. Dr. Gürol Şahin tarafından imzalanan Sağlık Hizmeti Protokolü ile KBÜ personeli ve aileleri, poliklinik muayene hizmetlerinde Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından belirlenen hasta payı fiyatları üzerinden %15 indirim alacak. Ameliyat ve otelcilik hizmetlerinde ise SGK hasta payı fiyatları üzerinden %10 indirimden yararlanabilecekler.

Ayrıca, KBÜ lisans ve ön lisans öğrencileri de ayrı bir Sağlık Hizmeti Protokolü ile indirimlerden yararlanabilecek. Öğrenciler, poliklinik muayene hizmetlerinde SGK tarafından belirlenen hasta payı fiyatları üzerinden %50 indirim alacak. Ameliyat ve otelcilik hizmetlerinde ise SGK hasta payı fiyatları üzerinden %10 indirimden faydalanabilecekler.

KBÜ Rektörü Kırışık ve Başhekim Şahin, imzalanan indirim anlaşmasının tüm öğrenci ve çalışanlara hayırlı olmasını dilediler.

Gölbaşı Belediyesi, yarıyıl tatilinde öğrencilere muhteşem hediyeler sunuyor!

Sıradaki haber:

Gölbaşı Belediyesi, yarıyıl tatilinde öğrencilere muhteşem hediyeler sunuyor!