h Dolar 34,2515 % -0.03
h Euro 37,0372 % -0.03
h Sterlin 44,5355 % 0.06
h Altın (Gr) 3.028,09 %0,02
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Yüksekova’da kar yağışı sürprizi! Yüksekova’da beklenmedik bir anda kar yağışı başladı.

Yüksekova’da kar yağışı sürprizi! Yüksekova’da beklenmedik bir anda kar yağışı başladı.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yoğun kar yağışı etkili oldu. İlçede sabah saatlerinden itibaren yağan kar, öğleden sonra artarak ilçeyi beyaza bürüdü. Kar kalınlığı 15 santimetreyi aştı. Gençler, kar yağışını fırsata çevirerek eğlendi. Vatandaşlar, karın güzel yağmasından memnun olduklarını belirtti. Karın havayı temizleyeceğini umut eden vatandaşlar, kardan adam yaparak keyifli vakit geçirdi.

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yoğun kar yağışı etkisini göstermeye başladı. İlçede sabah saatlerinde aralıklı olarak yağan kar yağışı, öğlen saatlerinden sonra güçlenerek ilçeyi beyaza bürüdü. Kar kalınlığı 15 santimetreyi aştı ve gençler, kar yağışını fırsata çevirerek keyifli anlar yaşadı.

Kar yağışından memnun olduğunu belirten Dilber Yardımcı adlı bir vatandaş, “Kar güzel şekilde yağıyor. Yüksekova’da havanın biraz kirli olduğu bir gerçek, belki bu kar biraz temizler. Biz de şu anda karla oynuyoruz. Harika oldu, aylardır beklediğimiz bir kar yağışıydı” dedi.

Karı eğlenceye dönüştüren Yusuf Yardımcı ise, “Şu anda karla adam yapıyoruz. Çok mutlu olduk. Kar yağışı güzel, onu iyi değerlendirdik. İnşallah bu kar yağışı ilçenin havasını temizler” şeklinde konuştu.

İçmeler’de 2 yeni köprü trafiğe açıldı

Sıradaki haber:

İçmeler’de 2 yeni köprü trafiğe açıldı