h Dolar 34,2515 % -0.03
h Euro 37,0372 % -0.03
h Sterlin 44,5355 % 0.06
h Altın (Gr) 3.028,09 %0,02
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Yayaya çarpmamak için hareket yapan araç takla attı: 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Yayaya çarpmamak için hareket yapan araç takla attı: 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Kahramanmaraş'ta bir otomobil, yayaya çarpmamak için manevra yaparken başka araçlara çarptı ve takla attı. Kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Olay Dulkadiroğlu ilçesinde meydana geldi. Sürücünün kontrolünü kaybettiği otomobil, başka araçlara çarptıktan sonra kaldırıma çıktı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı, ölen kişinin cesedi ise morga götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Vakit olarak, Kahramanmaraş’ta meydana gelen bir kazayla ilgili özgün bir haber sunmak istiyoruz. İşte ayrıntılar:

“Yaya İle Çarpışmamak İçin Yapılan Manevra Kazaya Neden Oldu”

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesi İstasyon Mahallesi Doğu Çevre Yolu’nda yaşanan bir olayda, sürücüsü yayanın üzerine gelmemek için ani bir manevra yapan bir otomobil, 2 araca çarptıktan sonra takla attı. Ne yazık ki kaza sonucunda 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi ise yaralandı.

Kaza, Doğu Çevre Yolu üzerinde seyir halinde olan 46 AFL 961 plakalı Volkswagen marka otomobilin, yolun karşısına geçmeye çalışan bir yayaya çarpmamak için sürücüsünün ani bir manevra yapmasıyla meydana geldi.

Kontrolden çıkan otomobil, 38 AJP 319 plakalı Citröen marka araca ve 46 AHL 112 plakalı Fiat marka araca çarptıktan sonra takla atarak kaldırıma çıktı. Kazada otomobilde yolcu olarak bulunan Halil İbrahim Kocabaş hayatını kaybederken, sürücü ve bir diğer yolcu ise yaralandı.

Olay yerine çağrılan polis ve sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahalelerini yaparken, Kocabaş’ın cansız bedeni ise morga kaldırıldı. Kazanın ardından inceleme başlatıldı.

Bu üzücü olay, sürücülerin karar verme anlarında dikkatli olmaları ve manevra yaparken çevredeki araçları ve yayaları göz önünde bulundurmalarının önemini bir kez daha hatırlatıyor.

Uyuşturucu Ticareti Yapan Kişiye 12,5 Yıl Hapis Cezası Verildi

Sıradaki haber:

Uyuşturucu Ticareti Yapan Kişiye 12,5 Yıl Hapis Cezası Verildi