h Dolar 34,2892 % 0.49
h Euro 37,2128 % 0.49
h Sterlin 44,7896 % 0.83
h Altın (Gr) 2.979,74 %0,87
h BIST100 9.054,23 %0,58
a
  • Vakit
  • Türkiye
  • Efeler Belediyesi, yağmurdan zarar gören vatandaşlara yardım eli uzattı

Efeler Belediyesi, yağmurdan zarar gören vatandaşlara yardım eli uzattı

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, etkili sağanak yağışın neden olduğu su baskınlarında mağdur olan vatandaşlara yardım etmek için ekiplerini harekete geçirdi. Ekiplerin hızlı müdahalesiyle su basan alanlardaki sular tahliye edildi ve muhtemel zararlar önlendi. Başkan Atay, yaşanan olayı değerlendirirken her zaman halkın sağlığı ve güvenliğinin öncelikleri olduğunu belirtti. Vatandaşlar da Başkan Atay'a teşekkür etti.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, şiddetli yağmurun yol açtığı su baskınları sonucunda mağdur olan vatandaşların yardımına koştu.

Efeler ilçesinde etkili olan şiddetli yağmur, birçok evin bahçe ve bodrum katlarının sular altında kalmasına neden oldu. Efeler Belediyesi ekipleri hızla harekete geçerek su boşaltma çalışmalarını gerçekleştirdi. Efeler Belediyesi personelinin gayreti ve teknik bilgileri sayesinde sular kısa sürede tahliye edildi. Efeler Belediyesi sayesinde olası zararların önüne geçilmiş oldu.

Evlerini su basan vatandaşlar, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’a her zaman yanlarında olduğu için teşekkür etti.

Başkan Atay, olayın ardından yaptığı açıklamada, “Olumsuz hava koşullarına her zaman hazırız. İlçemizde meydana gelen yoğun yağışla birlikte hemen harekete geçerek vatandaşlarımıza yardımcı olduk. Efeler halkının sağlığı ve güvenliği her zaman önceliğimizdir” dedi.

İzmir Ticaret Odası’nda çocuk hakları konusu gündemde

Sıradaki haber:

İzmir Ticaret Odası’nda çocuk hakları konusu gündemde