h Dolar 34,2964 % 0.1
h Euro 37,0291 % 0.1
h Sterlin 44,4490 % -0.1
h Altın (Gr) 2.995,06 %-1,07
h BIST100 8.718,87 %-1,35
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kurum, İstanbullulara eşit hizmetler sunacaklarını açıkladı başlığı olarak özgünleştirilebilir.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kurum, İstanbullulara eşit hizmetler sunacaklarını açıkladı başlığı olarak özgünleştirilebilir.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Murat Kurum, Avcılar ilçesinde yapılan ziyaretlerinde, tüm İstanbullulara hizmet etmek için yola çıktıklarını ve Avcılar'ın her sokağına huzur getireceklerini söyledi. Kendisini destekleyen vatandaşlara teşekkür eden Kurum, Hacı Bektaş-ı Veli'nin "Bir olalım, iri olalım, diri olalım" ifadesini hatırlatarak birlik ve beraberlik mesajı verdi. Kurum, İstanbul'u vatandaşlarla birlikte yöneteceklerini ve her zaman ulaşılabilir olacaklarını sözlerine ekledi.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Murat Kurum, Avcılar’da gerçekleştirdiği ziyarette tüm İstanbullulara hizmet etmek için yola çıktıklarını belirtti. Kendisinin ve partisinin Avcılar’ın her sokağına huzur getirmek amacıyla hareket ettiğini vurgulayan Kurum, birlik ve beraberliklerini kimse bozamayacağını söyledi. Ayrıca, yeşilkent Cemevi’ni ziyaret ederek burada bir konuşma yapan Kurum, Ehl-i beyt aşıklarına teşekkür ederek, İstanbul için sevgiyle hareket ettiklerini ve kimseyi ayırt etmeden hizmet etmeyi amaçladıklarını belirtti. Hacı Bektaş-ı Veli’nin sözlerini hatırlatarak birlik ve dirlik mesajı veren Kurum, İstanbul’u birlikte yöneteceklerini ve vatandaşların isteklerini yerine getireceklerini sözlerine ekledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde, CHP’li bir Meclis üyesinin AK Partili belediye başkanlarına yönelik övgüsüne, CHP sıralarından tepki geldi.

Sıradaki haber:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde, CHP’li bir Meclis üyesinin AK Partili belediye başkanlarına yönelik övgüsüne, CHP sıralarından tepki geldi.