h Dolar 34,2254 % 0.3
h Euro 37,1495 % 0.3
h Sterlin 44,6616 % 0.53
h Altın (Gr) 2.983,92 %1,02
h BIST100 9.002,34 %0,52
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Yaralı kadın hayatını kaybetti, kaçan sürücü polis tarafından yakalandı

Yaralı kadın hayatını kaybetti, kaçan sürücü polis tarafından yakalandı

Muğla'nın Yatağan-Menteşe Karayolu'nda park halindeki araca çarptıktan sonra kaçan sürücü, Gazeller Jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Kazada ağır yaralanan Filiz Erdem Ülgen, hastaneye kaldırıldığı sırada hayatını kaybetti. Kaçan araç, sürücü tarafından verilen bilgi doğrultusunda Denizli'de yakalandı.

Denizli’de meydana gelen trafik kazasında, Yatağan-Menteşe Karayolu’nda park halindeki bir araca çarpan ve kaçan sürücü, Gazeller Jandarma ekipleri tarafından Denizli karayolunda yakalandı. Kaza sonucu ağır yaralanan Filiz Erdem Ülgen ise hastanede hayatını kaybetti.

Olay, Menteşe konutları bölgesinde öğle saatlerinde meydana geldi. Park halinde bulunan Ali Olgun’un yönetimindeki 48 KJ 929 plakalı araca, henüz plakası belirlenemeyen bir araç çarptıktan sonra hızla kaçtı. İhbar üzerine olay yerine ambulans, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Kazada ağır yaralanan Filiz Erdem Ülgen ve hafif yaralanan araç sürücüsü Ali Olgun, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ne yazık ki, tüm müdahalelere rağmen ağır yaralanan Filiz Erdem Ülgen kurtarılamadı.

Kaza sonrası olay yerinden kaçan aracı bulmak için polis ve jandarma ekipleri çalışma başlattı. Kaçan araç sürücüsü Erkan Karagüllü, o6 VM 158 plakalı araçla Denizli istikametine doğru seyrederken Gazeller Jandarma karakol ekipleri tarafından yakalandı ve gözaltına alındı.

Ordu merkezli 5 ilde tefecilik operasyonu: 8 kişi gözaltına alındı

Sıradaki haber:

Ordu merkezli 5 ilde tefecilik operasyonu: 8 kişi gözaltına alındı