h Dolar 34,1096 % 0.26
h Euro 38,1249 % 0.26
h Sterlin 45,4568 % 0.32
h Altın (Gr) 2.875,99 %1,66
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Ekonomi
  • Kırklareli’nde Tarımsal Üreticiler Yatırımlar Konusunda Bilgilendirildi

Kırklareli’nde Tarımsal Üreticiler Yatırımlar Konusunda Bilgilendirildi

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, üreticilere Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımlar ve Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımlarının Desteklenmesi konulu bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıda, teknik personeller tarafından, tarıma dayalı ekonomik yatırım ve kırsal ekonomik altyapı yatırım konularında detaylı bir sunum yapıldı. Aynı zamanda Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımları Destekleri Başvuruları hakkında tüm paydaşlar detaylı bir şekilde bilgilendirildi.

Kırklareli’de Tarım ve Orman Müdürlüğü, üreticilere yatırımlar hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Kırklareli Babaeski İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımlar ve Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımlarının Desteklenmesi konulu bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda, Kırklareli Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nün teknik personelleri tarafından sunum yapıldı. Tarıma dayalı ekonomik yatırımlar ve kırsal ekonomik altyapı yatırımları başlıkları altında, küçük ve orta ölçekli işletmeler ile küçük ölçekli işletmeler için yatırım konularıyla ilgili detaylı bir sunum gerçekleştirildi.

Ayrıca, Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımları Destekleri Başvuruları hakkında, sektör paydaşları, üretici ve yetiştirici örgütleri, tarımdan girdi sağlayan özel ve tüzel kişiler ile üreticilere ayrıntılı bir şekilde bilgi verildi.

Türk-İş, ek zam talebini Bakan Işıkhan’a iletti

Sıradaki haber:

Türk-İş, ek zam talebini Bakan Işıkhan’a iletti