h Dolar 34,1182 % 0.29
h Euro 38,0540 % 0.29
h Sterlin 45,3216 % 0.02
h Altın (Gr) 2.869,05 %1,42
h BIST100 9.920,76 %-0,55
a
  • Vakit
  • Sağlık
  • Başhekim Kılıç: “Hastalarımızın sağlık ihtiyaçlarını karşılamak için büyük gayret gösteriyoruz”

Başhekim Kılıç: “Hastalarımızın sağlık ihtiyaçlarını karşılamak için büyük gayret gösteriyoruz”

Kahta Devlet Hastanesi, Adıyaman'ın Kahta ilçesinde depremden sonra merkezden gelen göçle birlikte başvuru yükünün ikiye katlandığı bir bölge hastanesi olarak hizmet veriyor. Hastane, sağlık hizmetinin kalitesini artırmak ve vatandaşlara daha iyi sağlık hizmeti sunabilmek için fiziki ve tıbbi donanımı sürekli olarak iyileştiriyor. Başhekim Uzm. Dr. Fedli Emre Kılıç, hastanede çalışan 1000'den fazla personel ile her hastanın teşhis ve tedavisini gerçekleştirmek için yoğun çaba sarf ettiklerini, ayrıca İl Sağlık Müdürlüğü ve Sağlık Bakanlığı ile görüşmeler yapılarak daha fazla iyileştirme taleplerinin iletilmekte olduğunu belirtti. Hedeflerinin, vatandaşlara en iyi ve en hızlı şekilde sağlık hizmeti sunmak olduğunu söyledi.

Kahta Devlet Hastanesi, Adıyaman’ın Kahta ilçesinde meydana gelen depremin ardından merkezden gelen göç nedeniyle başvuruların ikiye katlandığı bir durumla karşı karşıya kalmıştır. Bu sebeple hastane, bölge hastanesi niteliğindeki tüm olanaklarını kullanarak hizmet vermektedir. Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Fedli Emre Kılıç, hizmet kalitesini artırmak ve vatandaşlara en iyi sağlık hizmetini sunmak için ellerinden geleni yaptıklarını belirtmiştir. Kılıç, fiziksel ve tıbbi donanımın her geçen gün iyileştirildiği bir alt yapı oluşturduklarını söylemiştir.

Hastane Başhekimi Kılıç, “Hastanemize gelen her vatandaş bizim için bir misafirdir. Nitelikli birimlerimiz, her alandan polikliniklerimiz ve uluslararası standartlara uygun tam donanımlı ünitelerimizle sevk sayısını en aza indirmiş durumdayız. 1000’den fazla personelimizle birlikte her hastanın teşhis ve tedavisini gerçekleştirmek ve sağlığını iyileştirmek için çalışıyoruz. Fiziksel ve tıbbi donanım alt yapımızı güncellemekteyiz. Son bir ayda acil servisimize 39.606, polikliniklerimize ise 46.591 olmak üzere toplamda 86.197 hastanın teşhis ve tedavisini tamamladık. İyileştirme taleplerimiz konusunda İl Sağlık Müdürlüğümüz ve Sağlık Bakanlığımız ile görüşmelerimiz devam etmektedir. Hekim kadromuzda da büyük bir sorunumuz kalmamıştır. Fedakar personelimizle birlikte amacımız, vatandaşlara en iyi ve en hızlı sağlık hizmetini sunmaktır” şeklinde konuşmuştur.

Gül, ‘Boyunda oluşan ve iyileşmeyen kitleleri gözden kaçırmayın!’ uyarısında bulunuyor

Sıradaki haber:

Gül, ‘Boyunda oluşan ve iyileşmeyen kitleleri gözden kaçırmayın!’ uyarısında bulunuyor