h Dolar 34,2614 % 0
h Euro 37,0313 % 0
h Sterlin 44,5695 % 0.11
h Altın (Gr) 3.014,56 %-0,42
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Karadeniz’de Fırtına Uyarısı Verildi

Karadeniz’de Fırtına Uyarısı Verildi

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü, Karadeniz'de etkili olması beklenen 75 kilometrelik saatlik hızdaki fırtına öncesinde vatandaşları uyardı. Doğu Karadeniz'de Cuma öğle saatlerinden Cumartesi sabahına kadar sürebilecek olan fırtınanın çatı uçurmaları, ağaç ve direk devirmeleri, soba ve baca zehirlenmeleri ve ulaşımda aksamalara sebep olabileceği belirtildi. İnsanların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Karadeniz’de Şiddetli Fırtına Uyarısı

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü, Karadeniz’de saatte 75 kilometreye kadar ulaşması beklenen şiddetli bir fırtına öncesi vatandaşları uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi, ‘Karadeniz’de fırtına bekleniyor’ başlıklı bir uyarı yayımladı. Samsun Valiliği ise konuyla ilgili bir açıklama yaparak, “Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre Doğu Karadeniz’de Cuma günü öğle saatlerinden Cumartesi sabahına kadar şiddetli rüzgarlar beklenmektedir. Bu durumda çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve baca gazından kaynaklı zehirlenme riski ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklar yaşanabilir. Bu nedenle vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları önemlidir” ifadelerini kullandı.

Yüksekova’da kar yağışı sürprizi! Yüksekova’da beklenmedik bir anda kar yağışı başladı.

Sıradaki haber:

Yüksekova’da kar yağışı sürprizi! Yüksekova’da beklenmedik bir anda kar yağışı başladı.