h Dolar 34,2900 % 0.08
h Euro 36,9725 % 0.08
h Sterlin 44,4217 % -0.16
h Altın (Gr) 3.020,60 %-0,23
h BIST100 8.741,96 %-1,09
a
  • Vakit
  • Spor
  • Gaziantep FK Takımı, Deian Sorescu’yu kadrosuna kattı

Gaziantep FK Takımı, Deian Sorescu’yu kadrosuna kattı

Gaziantep Futbol Kulübü, Rakow Czestochowa takımında forma giyen Deian Sorescu'yu sezon sonuna kadar kadrosuna kattı. Transfer, kulüpten yapılan açıklamayla duyuruldu. Sorescu'nun kulüp başkanıyla birlikte imza töreni gerçekleştirildi. Kulüp, yeni transferine başarılar diledi.

Gaziantep Futbol Kulübü, Romanya milli takım oyuncusu Deian Sorescu’yu sezon sonuna kadar kadrosuna dahil etmek için Polonya Ligi takımlarından Rakow Czestochowa ile anlaşma sağladı.

Gaziantep Futbol Kulübü, devre arası transfer döneminde aktif olmaya devam ediyor. Gaziantep ekibi, Rakow Czestochowa forması giyen Deian Sorescu’yu sezon sonuna kadar kiralık olarak transfer etti.

Gaziantep Futbol Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Polonya Ligi’nde oynayan Romanya milli takımının Deian Sorescu ile sezon sonuna kadar kiralık anlaşmaya varmış bulunmaktayız. Yeni transferimiz Deian Sorescu, kulüp başkanı Memik Yılmaz’ın da katıldığı imza töreninde resmi sözleşmeye imza attı. Kendisine kulübümüze hoş geldin diyor, başarılı bir kariyer geçirmesini temenni ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası’nda Kayserispor’u 2-1 mağlup etti!

Sıradaki haber:

Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası’nda Kayserispor’u 2-1 mağlup etti!