h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Edirne Jandarması Köy Sakinlerine Bilgilendirici Ziyaretler Gerçekleştiriyor

Edirne Jandarması Köy Sakinlerine Bilgilendirici Ziyaretler Gerçekleştiriyor

Edirne'de jandarma ekipleri, Lalapaşa ilçesindeki Çömlekakpınar ve Kalkansöğüt köylerinde yaşayan vatandaşları siber suçlara karşı bilgilendirdi. Siber farkındalık, güvenli internet kullanımı, tarım aleti dolandırıcılığı ve sosyal medya kullanımında dikkat edilmesi gereken konular hakkında bilgilendirme faaliyetleri düzenlendi. Aynı zamanda vatandaşlara görsel içerikli broşürler de dağıtıldı.

Edirne’de Jandarma Ekipleri Köy Halkını Siber Suçlara Karşı Uyarmış

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, halkı bilgilendirerek siber suçlara karşı dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Lalapaşa ilçesine bağlı Çömlekakpınar ve Kalkansöğüt köylerinde yaşayan vatandaşlara siber farkındalık, güvenli internet kullanımı, tarım aleti dolandırıcılığı ve sosyal medya kullanımında dikkat edilmesi gereken konular hakkında bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirildi.

Ayrıca vatandaşlara konuyla ilgili görsel içerikli broşürler de dağıtıldı. Jandarma ekipleri, halkın siber suçlar konusunda bilinçlenmesi ve bu tür suçlara karşı önlem alması amacıyla eğitim çalışmalarına devam etmektedir.

Burdur’da evde çıkan yangın sonucunda maddi hasar meydana geldi

Sıradaki haber:

Burdur’da evde çıkan yangın sonucunda maddi hasar meydana geldi