h Dolar 34,2614 % 0
h Euro 37,0313 % 0
h Sterlin 44,5695 % 0.11
h Altın (Gr) 3.014,56 %-0,42
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Uyuşturucu satıcısı bir kadın gözaltına alındı

Uyuşturucu satıcısı bir kadın gözaltına alındı

Düzce'de polisler, uyuşturucu ticareti yapan kadını yakaladı ve mahkemeye çıkarıldıktan sonra tutuklandı. Operasyon, Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin işbirliğiyle gerçekleştirildi. Kadının suçunu kabul etmesi üzerine mahkeme tarafından tutuklama kararı verildi. Ayrıca, kadından uyuşturucu madde aldığı tespit edilen bir kişi hakkında da işlem yapıldığı belirtildi.

DÜZCE(İHA) – Düzce ilinde polis tarafından düzenlenen bir operasyonda, uyuşturucu ticareti yaparken suçüstü yakalanan bir kadın mahkeme tarafından tutuklandı.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığının koordinasyonunda, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen uyuşturucuyla mücadele çalışmaları devam etmektedir. Ekipler, sokakta yapılan çalışmalar sırasında, şüpheli H.Y. adlı kadını uyuşturucu ticareti suçüstü yakaladılar. Şüpheli, ifadesinde suçunu kabul etti ve Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

Şüpheliden uyuşturucu madde satin aldiği belirlenen bir kişi hakkında ise uyuşturucu madde kullanma suçundan işlem yapıldığı bildirildi.

11 yaşındaki çocuk, tüfekle oynarken kendini vurdu

Sıradaki haber:

11 yaşındaki çocuk, tüfekle oynarken kendini vurdu