h Dolar 34,2689 % 0.02
h Euro 36,9975 % 0.02
h Sterlin 44,4799 % -0.02
h Altın (Gr) 3.028,43 %0,03
h BIST100 8.842,42 %0,04
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Van’da eğitimcilere ‘Öğretmenlikte liderlik’ konulu söyleşi düzenlendi

Van’da eğitimcilere ‘Öğretmenlikte liderlik’ konulu söyleşi düzenlendi

Van Büyükşehir Belediyesi, 'Kadının gücü Van’ın Gücü' projesi kapsamında öğretmenlere yönelik bir söyleşi düzenledi. İletişim Uzmanı Yazar Canten Kaya'nın konuşmacı olarak yer aldığı etkinlikte öğretmen-öğrenci ilişkileri, özgüven ve başarı gibi konular ele alındı. Söyleşiye öğretmenler yoğun ilgi gösterdi. Yazar Canten Kaya, Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı ve Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

Van Büyükşehir Belediyesi, eğitimciler için düzenlenen ‘Lider Öğretmen’ konulu söyleşiye ev sahipliği yaptı.

Van Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi, “Kadının gücü Van’ın Gücü” projesi kapsamında düzenlenen etkinliklerine devam ediyor. Bu çerçevede iletişim uzmanı yazar Canten Kaya, öğretmenlere yönelik ‘Lider Öğretmen’ konulu bir söyleşi gerçekleştirdi. Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi’nin koordinasyonunda Hacıbekir Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen söyleşi büyük ilgi gördü.

Söyleşi, Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Selma Biçek’in açılış konuşmasıyla başladı. Yazar Canten Kaya, ünlü kişilerin hayat hikayelerinden örnekler vererek, öğretmen-öğrenci ilişkilerinde özgüven, anne ve babaların çocuklarına yaklaşımları, başarının formülü, kitap okumanın önemi ve başarıya inanmanın önemi gibi konuları güncel örneklerle anlattı. Öğretmenlerin yoğun katılım gösterdiği söyleşi, Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı ve Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini ileten Canten Kaya’nın çiçek takdimi ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.

Kastamonu Üniversitesi, mentör yetiştirerek orman ürünleri sektöründeki sorunlara çözüm arayacak

Sıradaki haber:

Kastamonu Üniversitesi, mentör yetiştirerek orman ürünleri sektöründeki sorunlara çözüm arayacak