h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Yoldan çıkan otomobil defalarca takla atarak hurdaya döndü: 2 yaralı

Yoldan çıkan otomobil defalarca takla atarak hurdaya döndü: 2 yaralı

Bolu'da yağışın etkisiyle kayganlaşan yolda bir otomobil tarlaya uçtu ve içindeki 2 kişi yaralandı. Kazaya yol açan otomobil sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek tarlaya savruldu. Olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi ve yaralılar hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bolu’da Yağışın Etkisiyle Kontrolden Çıkan Araç Tarlaya Uçtu: 2 Yaralı!

Bolu-Mudurnu kara yolu üzerinde Pelitözü köyü mevkisinde meydana gelen bir kaza, yoğun yağış nedeniyle kayganlaşan yolda yaşandı. Alaaddin C. yönetimindeki 14 LD 159 plakalı otomobil, Pelitözü köyü yakınlarında kontrolden çıkarak tarlaya uçtu. Araç defalarca takla attı ve içinde bulunan 2 kişi yaralandı.

Mudurnu ilçesine seyir halinde olan araç sürücüsü, yağışın zeminde yarattığı kayganlık nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Hızla kontrolden çıkan araç, tarlaya süratle sürüklendi. Kazayı gören diğer sürücüler, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralanan şoför Alaaddin C. ve yolcu Fatma C., araç içerisinden çıkarılarak ambulansa taşındı. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Kaza ile ilgili detaylı incelemeler başlatıldı. Bolu-Mudurnu kara yolunda yaşanan bu üzücü olay, yağışlı havalarda dikkatli olunması gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor.

Türk Kızılay’ı Gazze’ye 3. yardım gemisi gönderdi: 1.500 tonluk yardım sevkiyatı başladı

Sıradaki haber:

Türk Kızılay’ı Gazze’ye 3. yardım gemisi gönderdi: 1.500 tonluk yardım sevkiyatı başladı