h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Tavlı: Yeni sanayi sitesinin faaliyete geçmesi için büyük çaba sarf ediyoruz

Tavlı: Yeni sanayi sitesinin faaliyete geçmesi için büyük çaba sarf ediyoruz

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye Yeni Küçük Sanayi Sitesi'nin yapımı için çalışmaların devam ettiğini açıkladı. Sanayi sitesi kooperatifinin başkanı Ali Özkan, Başkan Tavlı'ya teşekkür ederek plaket takdim etti. Başkan Tavlı, şehirde yaşanan sorunları çözmek ve daha yaşanabilir bir Ünye oluşturmak için çalıştıklarını belirtti. Sanayi sitesinin hayata geçirilmesi için çaba gösterdiklerini ve gençlerin burada istihdam edilmesini istediklerini ifade etti.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye’ye yeni bir küçük sanayi sitesi yapılması için çalışmaların devam ettiğini belirtti. Ünye Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Ünye Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Yönetimi, Belediye Başkanı Tavlı’ya bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında, Ünye Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve aynı zamanda Ünye Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Ali Özkan, Başkan Tavlı’ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye’nin sorunlarına çözüm bulmak ve şehre hizmet etmek adına çalıştıklarını dile getirdi. Tavlı, “STK’larımızla her zaman istişare halinde olduk. Şehrimizin sorunlarını çözerek daha yaşanabilir bir Ünye oluşturmak için el birliğiyle çalışıyoruz. Bu çalışmalardan biri de sanayi sitesindeki ihtiyacın giderilmesi için yapılan bakanlık değerlendirmesi aşamasındaki projemizdir. Ünye’nin 40 yıllık OSB sorununu nasıl çözebilmek için çaba gösterdikse, bir sanayi sitesinin hayata geçirilmesi için de aynı özveriyle çalışıyoruz. İlçenin ihtiyacını karşılayabilecek bir sanayi sitesini halkımıza kazandırmak için çaba gösteriyoruz. Gençlerimizin burada istihdam edilmesi bizim en büyük mutluluğumuz olacaktır” şeklinde konuştu.

Başkan Ali Özkan ise seçimlerden sonra yeni dönemde de sanayi sitesi için birlik içinde çalışmak istediklerini ifade etti.

Öğrencisini şiddet uygulayan öğretmene hukuki ceza: 3 bin lira

Sıradaki haber:

Öğrencisini şiddet uygulayan öğretmene hukuki ceza: 3 bin lira