h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Bakan Yerlikaya, Yunanistan’ın Denizcilik ve Ada Politikaları Bakanı Stylianides İle Buluştu

Bakan Yerlikaya, Yunanistan’ın Denizcilik ve Ada Politikaları Bakanı Stylianides İle Buluştu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Yunanistan Denizcilik ve Ada Politikaları Bakanı Christos Stylianides'i kabul etti. İki bakan, ülkeleri arasındaki iş birliğini güçlendirmek için görüş alışverişinde bulundu. Düzensiz göç ve göçmen kaçakçılığı ile mücadele konuları ele alındı. Ayrıca Türkiye-Yunanistan Sahil Güvenlik makamları arasındaki iletişim ve iş birliği güçlendirilmesi değerlendirildi. Stylianides ayrıca Sahil Güvenlik Komutanlığı'nı ziyaret etti.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Yunanistan Denizcilik ve Ada Politikaları Bakanı Christos Stylianides’i kabul etti

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Yunanistan Denizcilik ve Ada Politikaları Bakanı Christos Stylianides’i makamında ağırladı. Ankara’da gerçekleşen görüşmede, her iki bakanlığın sorumluluk alanlarına dayanarak, Türkiye ile Yunanistan arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Görüşmede, düzensiz göç ve göçmen kaçakçılığıyla mücadele için iki ülke arasında nasıl daha etkin bir iş birliği sağlanabileceği de ele alındı. Ayrıca, Türkiye ve Yunanistan Sahil Güvenlik birimleri arasındaki iş birliği ve iletişimin güçlendirilmesi konusunda da görüş alışverişinde bulunuldu.

Bu arada, Yunanistan Denizcilik ve Ada Politikaları Bakanı Christos Stylianides, Türkiye’nin Sahil Güvenlik Komutanlığı’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, önemli açıklamalar yaptı

Sıradaki haber:

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, önemli açıklamalar yaptı