h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Eğlence mekanlarında güvenlik görevlileri arasında çıkan tartışma: 15 kişi gözaltına alındı

Eğlence mekanlarında güvenlik görevlileri arasında çıkan tartışma: 15 kişi gözaltına alındı

Eskişehir'de iki eğlence mekanında güvenlik görevlileri arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi yaralandı. Olayla ilgili olarak 15 şüpheli gözaltına alındı ve bunlardan 4'ü tutuklandı. Kavganın yaşandığı mekanlar İsmet İnönü-2 Caddesi'nde faaliyet gösteriyor. Yaralanan şahısın ismi M.A.T. olarak belirlendi. Olayla ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı ve şüphelileri yakaladı. M.U.B. isimli bir şüphelinin daha önceki suçlarından dolayı toplamda 10 yıl 8 ay hapis cezası olduğu tespit edildi. Tutuklanan şüpheliler A.C.D., A.B., A.Ç. ve M.U.B. cezaevine gönderildi.

Eskişehir’de iki eğlence mekanının güvenlik görevlileri arasında silahlı bir kavga meydana geldi ve bu kavga sonucunda bir kişi yaralandı. Olayın ardından gözaltına alınan 15 kişiden 4’ü tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

İsmet İnönü-2 Caddesi’ndeki iki eğlence mekanında çalışan güvenlik görevlileri arasında çıkan kavgada M.A.T. isimli bir kişi silahla yaralandı. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili olarak çalışma yaptı. Yapılan çalışmalar sonucunda O.A., M.Ç.A., M.U.B., A.C.D., A.B., A.Ç., C.T., K.U., O.B., Y.E., H.Ö., T.A.Y., A.P., M.S.E. ve C.C.B.U. isimli şüpheliler tespit edilerek gözaltına alındı. M.U.B. isimli şüpheli hakkında ise iki ayrı suçtan toplamda 10 yıl 8 ay hapis cezası olduğu belirlendi. Şüpheliler mahkemeye sevk edildi ve A.C.D., A.B., A.Ç. ve M.U.B. isimli şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TUTAP Karabük İl Başkanı yeniden Demir oldu

Sıradaki haber:

TUTAP Karabük İl Başkanı yeniden Demir oldu