h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Cumhur İttifakı ABB Başkan Adayı Altınok: “Ankara’mızı bir dünya başkenti yapacağız”

Cumhur İttifakı ABB Başkan Adayı Altınok: “Ankara’mızı bir dünya başkenti yapacağız”

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediyesi Adayı Turgut Altınok, Ankara'yı dünya başkenti yapacaklarını söyledi. Altınok, Ankara'nın hak ettiği yerde olmadığını belirterek, hizmetlerle şehrin dünya başkenti olacağını vurguladı. Altınok, ayrımcılık yapmayacaklarını ve herkesin hizmetkarı olacaklarını ifade etti. Keçiören'de yaptıkları eserleri ve hizmetleri anlatan Altınok, Ankara'ya büyük ve hayal edilemeyen hizmetler sunacaklarını söyledi. Altınok, sosyal belediyecilik anlayışıyla her kesime dokunacaklarını belirtti. Başkentimizi dünya başkenti yapacak projeleri yakında açıklayacaklarını dile getirdi.

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediyesi adayı Turgut Altınok, “Ankara’yı bir dünya başkenti yapacağız” şeklinde açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından adaylığı duyurulan Altınok, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Altınok, Ankara’nın hak ettiği konumda olmadığını vurgulayarak, “Cumhurbaşkanımıza, teşkilatlara, Cumhur İttifakı’na, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’ye ve Ankara il teşkilatlarına, tüm partilerin mahalle başkanlarına teşekkür ediyorum. Ankara’da yapılan anketlerde Altınok’a oy vereceğini belirten tüm Ankaralılara da teşekkür ediyorum. Çünkü biz tüm Ankara’nın hizmetkarı olacağız. Ankara, hak ettiği hizmetleri alacak. Ankara, milli mücadelemizin başkenti ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin başkenti olarak layık olduğu noktada değil. Biz Ankara’yı bir dünya başkenti yapacak birçok eser ve hizmetlerle donatacağız. Asla ayrımcılık yapmayacağız ve herkesin hizmetkarı olacağız. Hangi partiye oy verirse versin, vatandaşlarımızın oylarına saygı göstereceğiz. Parti ayrımı yapmadan tüm Ankara’yı eserler ve hizmetlerle süsleyeceğiz” şeklinde konuştu.

Altınok, Keçiören’de gerçekleştirdikleri projelere de değinerek, “Bu projelerimizi yakın zamanda açıklayacağız. 100. yılımızda Cumhuriyetimizi devrettiğimiz için ikinci yüzyılda Başkentimizi Atatürk’ün söylediği gibi ‘Ülkelerin tekamülü şehirlerin medeniyetinden geçer’ düşüncesiyle bu tarihi şehri, birçok eser ve hizmetlerle donatacağız. Ankara, hayal edilemeyen hizmetlerle birlikte birçok şey kazanacak. Söz verip yapmayanlardan değil, her sözümüzü yerine getireceğiz. Keçiören, Ankara’nın en çok gecekonduya sahip ilçesiydi. Biz bu ilçeyi birçok güzelliğin merkezi haline getirdik. Gecekonduların sorununu çözdük ve Ankara’nın akciğeri haline geldi. Turizm merkezi oldu. Az bütçeyle bunları başardık. Keçiören, Ankara’nın nüfus olarak altıda birini temsil ederken, büyükşehir belediyesinin bütçesinin kırk beşte birine sahiptir. Bu bütçeyle büyükşehirden daha fazla iş, eser ve hizmet yaptık. Büyükşehir belediyesinin bütçesi düşünüldüğünde Ankara’ya birçok hizmetler ve eserler kazandıracağız. Herkese dokunacağız ve sosyal belediyecilik anlayışımızla hareket edeceğiz. İnşallah 21. yüzyılda Ankara’yı muhteşem bir dünya başkenti haline getireceğimiz projelerimizi yakın bir zamanda basın ve kamuoyuyla paylaşacağız” dedi.

MHP Lideri Bahçeli, Altınok’a tebrik telefonu attı

Sıradaki haber:

MHP Lideri Bahçeli, Altınok’a tebrik telefonu attı