h Dolar 34,1844 % 0.13
h Euro 38,1990 % 0.13
h Sterlin 45,8102 % -0.03
h Altın (Gr) 2.927,03 %-0,20
h BIST100 9.747,25 %-0,83
a
  • Vakit
  • Gündem
  • ”Sisli hava, trafik kazasının sebebi oldu”

”Sisli hava, trafik kazasının sebebi oldu”

Çorum Alaca ilçesinde yoğun sis nedeniyle meydana gelen kazada araç takla attı ve refüje çıktı. Kazada yaralanan olmazken, araçta maddi hasar meydana geldi. Kazanın ardından Çorum-Yozgat karayolu kısa süreliğine trafiğe kapanırken, trafik polisleri tarafından ulaşım kontrollü olarak sağlandı. Araç çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldıktan sonra trafik normale döndü.

Çorum’un Alaca ilçesinde, yoğun sis nedeniyle sürücüsünün kontrolünden çıkan bir araç takla attı ve refüje çıktı. Neyse ki, kaza maddi hasarla atlatıldı.

Olay, Çorum-Yozgat karayolu üzerindeki Sincan köyü mevkiinde meydana geldi. Plakası ve sürücüsü belirlenemeyen araç, Çorum’dan Alaca istikametine seyir halindeyken, yoğun siste sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Araç takla atmaya başlayarak refüje çıktı. Neyse ki, kazada yaralanan olmadı ancak araç kullanılamaz hale geldi.

Kaza nedeniyle Çorum-Yozgat karayolu kısa bir süreliğine trafiğe kapandı. İhbar üzerine olay yerine trafik ekipleri sevk edildi. Trafik polislerinin yönlendirmesiyle kontrollü bir şekilde ulaşım sağlandı. Araç çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldıktan sonra trafik normale döndü.

Niğde’de trajik bir olay: Emniyet mensubu hayatını kaybetti

Sıradaki haber:

Niğde’de trajik bir olay: Emniyet mensubu hayatını kaybetti