h Dolar 34,2614 % 0
h Euro 37,0313 % 0
h Sterlin 44,5695 % 0.11
h Altın (Gr) 3.014,56 %-0,42
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Ordu’da 5 bin kişiye irmik tatlısı ikram edildi

Ordu’da 5 bin kişiye irmik tatlısı ikram edildi

Ordu'nun Altınordu Belediyesi, Regaip Kandili'nde 3 bin kişiye irmik helvası dağıttı. Belediye ekipleri, Köprübaşı Ceren Özdemir Meydanı ve Tahıl Pazarı'nda stantlar kurarak kandil etkinliği düzenledi. Altınordu Üreten Kadınlar Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifi üyelerince hazırlanan 5 bin kişilik irmik helvası vatandaşlar tarafından beğenildi. Belediye Başkanı Aşkın Tören, Regaip Kandili'nin hayırlar getirmesini temenni etti.

Ordu’nun Altınordu Belediyesi, üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili’nde 3 bin kişiye irmik helvası dağıttı. Altınordu Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, yoğun yaya trafiği olan Köprübaşı Ceren Özdemir Meydanı ve Tahıl Pazarı’na stantlar kurdu. Halkın büyük ilgi gösterdiği kandil etkinliğinde, 5 bin kişiye irmik helvası dağıtıldı. Bu irmik helvası, Altınordu Üreten Kadınlar Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatif üyeleri tarafından hazırlanarak, halkın beğenisini kazandı.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, üç ayların başlangıcıyla birlikte ilk mübarek gecenin kutlanacağını belirterek, Regaip Kandili’nin Türkiye ve İslam aleminin hayrına vesile olmasını diledi.

Polis Memuru, Tartıştığı Meslektaşını Öldürdü ve 25 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı

Sıradaki haber:

Polis Memuru, Tartıştığı Meslektaşını Öldürdü ve 25 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı