h Dolar 34,2811 % -0.03
h Euro 36,9885 % -0.03
h Sterlin 44,5101 % 0.04
h Altın (Gr) 3.036,02 %0,28
h BIST100 8.747,07 %-1,04
a
  • Vakit
  • Siyaset
  • Halit Doğan, büyüklerin duasını aldı, haberini şu şekilde özgünleştirebilirim: “Halit Doğan, yaşlıların manevi desteğini kazandı” Bu başlık, okuyucuların dikkatini çekecek ve arama motorlarında daha fazla tıklama alabilecek şekilde tasarlanmıştır.

Halit Doğan, büyüklerin duasını aldı, haberini şu şekilde özgünleştirebilirim: “Halit Doğan, yaşlıların manevi desteğini kazandı” Bu başlık, okuyucuların dikkatini çekecek ve arama motorlarında daha fazla tıklama alabilecek şekilde tasarlanmıştır.

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Atakum Huzurevi'ni ziyaret ederek yaşlılarla buluştu. Doğan, büyüklerin duasını alarak yeni bir başlangıca adım attıklarını söyledi. Yaşlılara çiçek hediye eden Doğan, onlarla sohbet etti ve hayır dualarını aldı. Regaip Kandili'nin habercisi olan bu ziyarette, büyüklerden tecrübelerini dinlemek ve onlardan öğrenmek gerektiğinin altını çizdi. Kendisinin ve partisinin her zaman yaşlıların yanında olacağını vurgulayan Doğan, huzurevi yetkilileriyle de görüştüğünü belirtti. AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse de ziyarette hazır bulundu.

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye (SBB) Başkan Adayı Halit Doğan, Atakum Huzurevi’ni ziyaret ederek yaşlılarla bir araya geldi. Başkan Doğan, yaşlıları ziyaret ederek dualarını almanın önemine değindi.

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Atakum Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında yaşlılarla buluşan Doğan, onlara çiçek hediye etti ve hayır dualarını aldı.

Halit Doğan, ziyaretle ilgili olarak, Mübarek üç ayların habercisi Regaip Kandili’nde Atakum Huzurevi’ni ziyaret ederek yaşlılarımızla bir araya geldiklerini belirtti. Sohbet edip hayır dualarını aldıklarını ve anılarına ortak olduklarını ifade eden Doğan, büyüklerimizin tecrübelerinden faydalanmanın ve fikirlerini dinlemenin kendileri için önemli olduğunu vurguladı. Yaşlılarımızın güleryüzü ve hoş sohbetleriyle karşılandıklarını ve onlara şükranlarını sunarak ellerinden öptüklerini belirten Doğan, büyüklerimizin her zaman yanlarında olacaklarını ve onlardan çok şey öğreneceklerini söyledi. Doğan ayrıca, huzurevi yetkilileriyle de görüşerek bilgi aldıklarını ve kendilerine teşekkür ettiğini ifade etti. Şehri yönetirken tüm hemşehrileriyle birlikte hareket edeceklerini ve Allah’ın izniyle başarılı bir yönetim sergileyeceklerini belirten Doğan, ziyaretine AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse’nin de eşlik ettiğini söyledi.

Bangladeş’te Şeyh Hasina, beşinci defa başbakanlığa yemin etti.

Sıradaki haber:

Bangladeş’te Şeyh Hasina, beşinci defa başbakanlığa yemin etti.