h Dolar 34,1616 % 0.14
h Euro 38,0580 % 0.14
h Sterlin 45,5144 % -0.58
h Altın (Gr) 2.921,28 %0,24
h BIST100 9.891,00 %-1,38
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Trafik felç! Akaryakıt taşıyan tanker devrildi, Çorum-Ankara karayolu kapanıyor

Trafik felç! Akaryakıt taşıyan tanker devrildi, Çorum-Ankara karayolu kapanıyor

Çorum Sungurlu ilçesinde bir akaryakıt tankerinin devrilmesi sonucu, akaryakıt yola döküldü ve Çorum-Ankara karayolu trafiğe kapatıldı. Patlama riskine karşı önlem alınan olay yerine başka bir tanker sevk edildi. Çorum ve Ankara yönündeki araçlar bekletilirken, uzun araç kuyrukları oluştu.

Çorum’un Sungurlu ilçesinde akaryakıt taşıyan bir tanker devrildi ve bu nedenle Çorum-Ankara karayolu çift taraflı olarak trafiğe kapandı.

Edinilen bilgilere göre, sürücüsünün kontrolünü kaybeden Göksel A. tarafından yönetilen akaryakıt yüklü tanker, Arifegazili köyü çıkışında refüje devrildi. Yan yatan tankerden akaryakıt döküldü. Olayın ihbar edilmesi üzerine polis, jandarma ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Çorum-Ankara karayolu her iki yönde de araç trafiğine kapatıldı ve kilometrelerce uzunlukta araç kuyrukları oluştu.

Tankerdeki akaryakıtın yola akmaya devam etmesi, patlama riski nedeniyle yetkililerin dikkatini çekti. Bu nedenle bölgedeki tüm elektrik akımı kesildi ve Kırıkkale’den başka bir akaryakıt tankeri gönderildi, tankerdeki akaryakıtın boşaltılması için. Yolun kapanmasının ardından Ankara-Samsun karayolu üzerinden seyahat eden araçlar, Çorum çıkışında ve Sungurlu Boğazkale kavşağında bekletilmekte. Ankara’dan gelen araçlar ise Boğazkale-Alaca karayolu güzergahına yönlendirildi.

Gökçeada’da sağlık sorunu yaşayan bir vatandaş tahliye edildi

Sıradaki haber:

Gökçeada’da sağlık sorunu yaşayan bir vatandaş tahliye edildi