h Dolar 34,2603 % 0
h Euro 37,0122 % 0
h Sterlin 44,4474 % -0.1
h Altın (Gr) 3.028,05 %0,02
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Spor
  • Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda Göztepe’yi 2-1 mağlup etti.

Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda Göztepe’yi 2-1 mağlup etti.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Konyaspor, uzatmalarda Göztepe'yi 2-1 mağlup ederek son 16 turuna yükseldi. İlk golü Göztepe atarken, Konyaspor'un beraberlik golü Oğulcan Ülgün'den geldi. Uzatma dakikalarında ise Louka Prip'in golüyle Konyaspor galibiyete ulaştı. Bu sonuçla Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda adını bir üst tura yazdırdı.

Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu’ndaki maçta Göztepe’yi uzatma dakikalarında 2-1 yenerek son 16 turuna yükseldi. İki takım arasındaki normal süre 1-1 beraberlikle sona erdi.
Maç, 4. dakikada Yunus Emre’nin vuruşuyla başladı, ancak top auta çıktı. 60. dakikada Tjanic’in köşe atışında Heliton ceza sahasında kafayla gol attı ve Göztepe öne geçti. Ancak, 75. dakikada Cikalleshi’nin şutu kaleciden döndü ve ardından Oğulcan’ın golüyle skor 1-1 oldu. Uzatma bölümlerinde ise 105. dakikada Moreno’nun ortasıyla Prip, Konyaspor’u 2-1 öne geçirdi.
Bu önemli maçı yöneten hakemler, Oğuzhan Çakır, Mehmet Akıncık ve Mert Bulut oldu. Konyaspor’un galip geldiği maçta Deniz Ertaş, Uğurcan Yazğılı, Robert Muric, Yunus Mallı, Guilherme, Metehan Mert, Nelson Oliveira, Kahraman Demirtaş, Ahmet Oğuz, Oğulcan Ülgün, ve Steven Nzonzi forma giydi. Göztepe ise Arda Özçimen, Taha Altıkardeş, Celil Yüksel, Traore, Ahmet Ildız, Lundovist, Yunus Gedik, Doğan Erdoğan, Atınç Nukan, Ümit Akdağ, Fıratcan Üzüm ile sahaya çıktı.
Golcüler ise Konyaspor’da Oğulcan Ülgün (75. dakika) ve Louka Prip (105. dakika), Göztepe’de ise Heliton (60. dakika) oldu. Sarı kartlar ise Celil Yüksel, Ümit Akdağ, Emre Gedik (Göztepe), Ahmet Oğuz, Yasir Subaşı, Metehan Mert (Konyaspor) tarafından görüldü.

Recep Uçar’ın Değerlendirmesi: “Bir gariplik sonucu yediğimiz golle maçı kaybettik”

Sıradaki haber:

Recep Uçar’ın Değerlendirmesi: “Bir gariplik sonucu yediğimiz golle maçı kaybettik”