h Dolar 34,2614 % 0
h Euro 37,0313 % 0
h Sterlin 44,5695 % 0.11
h Altın (Gr) 3.014,56 %-0,42
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Yaşam
  • Ordu’nun dağlık bölgelerinde kar yağışı etkili oldu

Ordu’nun dağlık bölgelerinde kar yağışı etkili oldu

Ordu'nun bazı bölgelerinde etkili olan kar yağışı sonrası yüksek kesimler ve yaylalar beyaz örtüyle kaplandı. Şehrin sahil kesimindeki sağanak yağış ise yüksek rakımlı bölgelerde ve yaylalarda kar yağışına dönüştü. Yüksek kesimlerdeki kar yağışının ardından güzel manzaralar ortaya çıktı ve hava sıcaklıkları düştü. Altınordu, Akkuş, Aybastı, Gürgentepe, Kumru, Korgan, Mesudiye, Çamaş, Kabadüz, Gölköy, İkizce ve Kabataş ilçelerinin yüksek kesimlerinde de çevre beyazla kaplandı.

Kar yağışı Ordu’nun bazı bölgelerinde etkisini göstermeye devam ediyor. Özellikle yüksek rakımlı bölgeler ve yaylalarda kar yağışı nedeniyle beyaz bir örtü oluştu. Şehrin sahil kesiminde ise son 3 gündür sağanak yağışlar yaşanıyordu ve bu yağışlar da kar yağışına dönüştü. Dün gece yüksek kesimlerde aralıklarla devam eden kar yağışı sonrası muhteşem manzaralar ortaya çıktı ve hava sıcaklıkları da hissedilir derecede düştü.
Kar yağışı Altınordu, Akkuş, Aybastı, Gürgentepe, Kumru, Korgan, Mesudiye, Çamaş, Kabadüz, Gölköy, İkizce ve Kabataş ilçelerinin yüksek kesimlerinde etkili oldu ve çevre adeta beyaza büründü.

Karadeniz’de Fırtına Uyarısı Verildi

Sıradaki haber:

Karadeniz’de Fırtına Uyarısı Verildi