h Dolar 34,1233 % 0.03
h Euro 38,2284 % 0.03
h Sterlin 45,7375 % -0.09
h Altın (Gr) 2.922,90 %0,30
h BIST100 9.921,52 %-1,08
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Bina çatısı, bacadan çıkan yangın nedeniyle kullanılamaz hale geldi

Bina çatısı, bacadan çıkan yangın nedeniyle kullanılamaz hale geldi

Kastamonu Merkez ilçesine bağlı Örencik köyünde, Recep ve Satı Yıldız kardeşlere ait iki katlı bir bina çatısında çıkan yangın nedeniyle büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Yangının bacadan çıkmış olabileceği tahmin ediliyor. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınan yangında ev sakinleri ve ahırda bulunan büyükbaş hayvanlar güvenli bir şekilde tahliye edildi. Jandarma ekipleri de olay yerinde güvenlik önlemi aldı ve incelemelerde bulundu.

Kastamonu’da Bir Evde Çıkan Yangında Çatı Tamamen Yanarak Kullanılamaz Hale Geldi

Kastamonu Merkez ilçesine bağlı Örencik köyünde, Recep Yıldız ve Satı Yıldız kardeşlere ait olan iki katlı yarı ahşap bir evde yangın çıktı. Olayın baca kaynaklı olduğu düşünülen yangın, çatı bölümünde hızla yayıldı. Ev sakinleri yangını fark ederek hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek kontrol altına aldı ve söndürdü. Ancak yangın sonucunda evin çatısında büyük çaplı maddi hasar meydana geldi.

Yangın sırasında evin yanında bulunan ahırda ise büyükbaş hayvanlar bulunuyordu. Köylülerin yardımıyla hayvanlar güvenli bir şekilde dışarı çıkarıldı. Yangının ardından jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alarak inceleme başlattı.

ABD Adalet Bakanlığı, Uvalde’deki okul saldırısında polisi suçlu buldu.

Sıradaki haber:

ABD Adalet Bakanlığı, Uvalde’deki okul saldırısında polisi suçlu buldu.